Ταρνατόρος: «Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Ολυμπιακός πριν την αρχική του ανακοίνωση»

Gazzetta team
Ταρνατόρος: «Δεν επικοινώνησε μαζί μου ο Ολυμπιακός πριν την αρχική του ανακοίνωση»

bet365

Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος έκανε διευκρινιστική δήλωση, επισημαίνοντας πως δεν επικοινώνησε μαζί του ο Ολυμπιακός πριν βγάλει την αρχική του ανακοίνωση για το ματς με τον Παναθηναϊκό.
Ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ, Παντελής Ταρνατόρος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Διαβάζοντας την συνεντευξη που έδωσα σε δημοσιογράφο της ιστοσελίδας sdna.gr εξεπλάγην με τα γραφόμενα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα όσον αφορά το θέμα που προέκυψε περί επαναλήψεως του αγώνα. Ουδέποτε ανέφερα στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ότι ο Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μου πριν από την έκδοση της αρχικής ανακοίνωσης του Ολυμπιακού που ζητούσε την επανάληψη. Δυστυχώς για άλλη μία φορά η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παραποιεί τα λεγόμενα μου και πλέον μου δίνει το δικαίωμα να διατυπώσω την άποψη μου ότι είναι σκόπιμη η διαστρεύλωση των δηλώσεών μου με σκοπό να δημιουργήσουν εντυπώσεις προς όφελος σωματειακών συμφερόντων.
Ως πρόεδρος της ΕΣΑΠ θεωρούσα μέχρι σήμερα πως πρέπει να μιλώ με όλα τα ΜΜΕ και με δημοσιογράφους που τηρούν την δημοσιογραφική δεοντολογία. Δυστυχώς όμως σήμερα επιβεβαιώνεται πως οι δηλώσεις μου παραποιήθηκαν σκόπιμα προς δημιουργία εντυπώσεων. Υπηρετώ το βόλεϊ επί 20 συναπτά έτη και λυπάμαι ειλικρινά για το επίπεδο που έχουμε φτάσει. Ακόμα και δημοσιογράφοι οι οποίοι υποτίθεται επιτελούν λειτούργημα είναι σαφές ότι λειτουργούν με βάση συγκεκριμένα συμφέροντα. Δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη ιστοσελίδα διαστρευλώνει την πραγματικότητα με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων. Λυπάμαι διότι στο χώρο του βόλεϊ που υπηρετούμε και αγαπάμε το άθλημα τέτοιου είδους ενέργειες δυναμιτίζουν το χώρο μας και πάνε το άθλημα πολύ πίσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα