Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Κυψέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Πρεμιέρα στην Κυψέλη κόντρα στον Παναθηναϊκό

bet365

Από το γυμναστήριο Πανελληνίου στην Κυψέλη, με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό ξεκινάει τη Δευτέρα (22/10) στις 17:30, η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού την προσπάθεια της για κατάκτηση του 29ου πρωταθλήματος.
Οι πρωταθλητές στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών τους στη Volleyleague, η οποία ξεκίνησε με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής θέλουν να φύγουν με τη νίκη από την έδρα των «πράσινων». Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα την Κυριακή υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ, ο οποίος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των αθλητών του αφού δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών. Η αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ 2.
Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν αποτελούν οι: Γιώργος Πετρέας, Μάρκους Μπέμε, Ανδρέας Φράγκος, Ραφαήλ Κουμεντάκης, Γκάβιν Σμιτ, Έμι Τερβαπόρτι, Γερούν Ράουβερντινκ, Γιώργος Στεφάνου, Κώστας Χριστοφιδέλης, Κώστας Στιβαχτής, Νίκος Ζουπάνης, Ανδρέας Ανδρεάδης, Άκης Δαρίδης & Παρασκευάς Τσέλιος.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Όλοι είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι στο αυριανό παιχνίδι, πρώτα από όλα γιατί επιτέλους ξεκινάει το πρωτάθλημα και έπειτα επειδή παίζουμε με τον Παναθηναϊκό. Είναι σημαντικό παιχνίδι για να ξεκινήσουμε καλά και να χαρίσουμε τη νίκη στους οπαδούς μας. Όλοι οι παίκτες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού».
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα