Για υπόθεση - σκάνδαλο μιλούν στον Ολυμπιακό για την ποινή του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Τομαράς
Για υπόθεση - σκάνδαλο μιλούν στον Ολυμπιακό για την ποινή του Παναθηναϊκού

bet365

Μεγάλη ενόχληση επικρατεί στις τάξεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού σχετικά με με την υπόθεση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό και ενόψει του ντέρμπι βόλεϊ ανδρών με τον Ολυμπιακό.
Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει έφεση για να παίξει με κόσμο στο ντέρμπι της προσεχούς Δευτέρας με τον Ολυμπιακό και οι Πειραιώτες δεν κρύβουν την ενόχλησή τους για το θέμα. Σύμφωνα με όσα λένε στον Ολυμπιακό «πρόκειται για κάνδαλο σχετικά με την υπόθεση της τιμωρίας του Παναθηναϊκού στον αγώνα Κυπέλλου με τον Εθνικό». Αγώνας στον οποίο ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των Θυρών και βάσει της κλήρωσης είναι να εκτίσει την τιμωρία του στο παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό την Δευτέρα 22/10. Από πλευράς των Πειραιωτών λέγεται πως «για μια υπόθεση που δικάστηκε και εκδόθηκε απόφαση δεν μπορεί να επανέρχεται ο Παναθηναϊκός με νέα αίτηση ανάκλησης.
Για θέμα που έχει κριθεί από το ίδιο δικαιοδοτικό όργανο και μάλιστα όταν η ανάκληση έχει ως βασικό αίτημα την τέλεση του αγώνα με κόσμο την στιγμή που η ΕΣΑΠ έχει χαρακτηρίσει τον αγώνα ειδικής διαχείρισης. Με το χαρακτηρισμό αυτό είχε προγραμματιστεί & σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το ντέρμπι βόλεϊ ανδρών ανάμεσα στις δύο ομάδες». Από πλευράς του Ολυμπιακού θεωρείται πως αυτή η ενέργεια του Παναθηναϊκού προς το δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΠΕ είναι τουλάχιστον καταχρηστική. Επίσης πως όποια αντίθετη απόφαση βγει θα εκθέσει το αρμόδιο όργανο που επέβαλε την ποινή και έχει απορρίψει την προηγούμενη ανάκληση και θα δημιουργήσει δεδικασμένο που δεν έχει εμφανιστεί ξανά στα χρονικά.
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα