Αναβολή μιας βδομάδας στην Volley League

Φώτης Καρακούσης
Αναβολή μιας βδομάδας στην Volley League

bet365

Στις 20 Οκτωβρίου θα γίνει το πρώτο σερβίς στην Volley League, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της ΕΣΑΠ που διεξάγεται αυτή την ώρα. Ανοικτό το να γίνει νέα κλήρωση, αλλιώς θα αρχίσει από την 2η αγωνιστική.

Μία βδομάδα αργότερα θα γίνει το πρώτο σερβίς (στην καλύτερη περίπτωση πάντα) της Volley League. Αυτό αποφασίστηκε στην σημερινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΑΠ. Συγκεκριμένα και αν φυσικά δεν αλλάξει κάτι που πάει πιο πίσω το πρωτάθλημα, μιας και το ό,τι σίγουρα δεν θα γίνει στις 12 Οκτωβρίου είναι δεδομένο, το πρώτο σερβίς θα γίνει στις 20 του μήνα.

Αρχικά αυτό που φαίνεται τώρα είναι να διεξαχθεί η πρεμιέρα από την 2η αγωνιστική, ενώ υπάρχουν ομάδες που ζητάνε να υπάρξει νέα κλήρωση. Και αυτό γιατί μετά την απόφαση του Ηρακλή Χαλκίδας να αποχωρήσει από το Λιγκ Καπ και την δυσκολία του να βρει πόρους για να λάβει μέρος στο πρωτάθλημα, είναι εξαιρετικά πιθανό να μείνουν 10 σύλλογοι και επιθυμία πολλών εξ' αυτών είναι να γίνει νέα κλήρωση χωρίς ρεπό και με γεμάτες αγωνιστικές.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει αλλαγή στο θέμα της κλήρωσης, αλλιώς το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 20 Οκτωβρίου με το μεγάλο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα