Αίτηση ανάκλησης της ποινής από Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Αίτηση ανάκλησης της ποινής από Παναθηναϊκό

bet365

Με τον Ολυμπιακό να έχει δικαιωθεί στην έφεση του και να παίζει κανονικά με κόσμο στην πρεμιέρα της Volley League, ο Παναθηναϊκός έκανε και αυτός αίτηση ανάκλησης της ποινής της μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών.

Αρχές Ιουνίου οι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είχαν τιμωρηθεί από την αθλητική δικαστή της ΕΟΠΕ με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών ο καθένας, για επεισόδια που είχαν γίνει ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων, πάνω από 2 χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο όπου οι «πράσινοι» αγωνιζόντουσαν με τον Εθνικό για το Κύπελλο.

Μόλις ανακοινώθηκε η τιμωρία οι Πειραιώτες έκαναν αμέσως έφεση στον ΑΣΕΑΔ και στην συνέχεια δικαιώθηκαν και πλέον θα παίξουν με κόσμο τον αγώνα της πρεμιέρας της Volley League με την ΑΕΚ. Οι... πράσινοι ωστόσο δεν έκαναν, καθώς ουσιαστικά δεν υπήρχε διοίκηση στον Ερασιτέχνη (1/6 η εκδίκαση, 5/6 η απόφαση και στις 8/6 είχαν γίνει οι εκλογές στον ΠΑΟ που απέκτησε επισήμως διοίκηση μετά από 10 ημέρες).

Στο «τριφύλλι» ωστόσο έχοντας στα χέρια τους και την απόφαση για τον Ολυμπιακό θέλησαν και αυτοί με την σειρά τους να βρουν το δίκιο τους και έκαναν αίτηση ανάκλησης της απόφασης, ελπίζοντας πως δεν θα τηρηθούν δύο μέτρα και δύο σταθμά, από την στιγμή που η ΕΟΠΕ σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσαν, έκανε παράσταση υπέρ του Ολυμπιακού στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να πέσει η ποινή του!

Ουσιαστικά η Ομοσπονδία στράφηκε εναντίον δικού τους οργάνου που στην προκειμένη ήταν η αθλητικός δικαστής και στον Παναθηναϊκό ναι μεν γνωρίζουν πως τυπικά η προθεσμία έχει εκπνεύσει, αλλά ηθικά δικαιούνται να αθωωθούν και αυτοί όπως συνέβη με τους «ερυθρόλευκους». Οι... πράσινοι θα στηριχθούν και στο ότι εντός γηπέδου δεν έγινε το παραμικρό, αλλά και στο ότι δεν είχαν πάρει εισιτήρια για την αναμέτρηση αυτή. Πλέον περιμένουν να οριστεί νέα δικάσιμος και πιστεύουν πως αν δεν υπάρξουν δύο μέτρα και δύο σταθμά θα δικαιωθούν και θα αγωνιστούν με κόσμο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα