«Μεγάλες συγκινήσεις στο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018»

Gazzetta team
«Μεγάλες συγκινήσεις στο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών 2018»

bet365

Η τρέχουσα εβδομάδα σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για τη διεξαγωγή του Διεθνούς Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών, το τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ένα τριεθνές τουρνουά που διοργανώνεται από το Τμήμα Πετόσφαιρας Γυναικών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, σε συνεργασία με την Ολυμπιάδα Νεάπολεως και υπό την αιγίδα του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.

Χορηγός της διοργάνωσης είναι η ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, στρατηγικός συνεργάτης η Γαλακτοβιομηχανία Χαραλαμπίδης Κρίστης, υποστηρικτές το Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού και τηλεοπτικός συνεργάτης η Cytavision.

Η συμμετοχή της πρωταθλήτριας Ισραήλ Μακάμπι Χάιφα και του Παναθηναϊκού με τους 23 τίτλους πρωταθλήματος Ελλάδας, φυσιολογικά, αυξάνει τις προσδοκίες για θέαμα ψηλού επιπέδου και ήδη οι φίλοι του αθλήματος είναι σε κινητοποίηση. Μεγάλο ενδιαφέρον έχουν επιδείξει και τα οργανωμένα σύνολα των οπαδών της Ανόρθωσης και του Παναθηναϊκού και πιστεύεται ότι τριήμερο 27-29 Σεπτεμβρίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κύπρου, η ατμόσφαιρα θα είναι όμορφη και γιορτινή.

Σημειώνεται ότι για την παρουσία των φιλάθλων στους αγώνες του Τουρνουά δεν ισχύει η Κάρτα Φιλάθλου. Στο αθλητικό συναπάντημα αθλητριών του βόλεϊ από τρεις χώρες, στον πάγκο του Παναθηναϊκού θα κάθεται ένας γνώριμός μας από τη θητεία του στα κυπριακά γήπεδα.

Ο Κυριάκος Καμπερίδης οδήγησε πέρυσι τον Παφιακό στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ανδρών, ενώ παλαιότερα διετέλεσε προπονητής της Ανόρθωσης. Σε δηλώσεις του, εξέφρασε τη χαρά του για την κάθοδο του Παναθηναϊκού στην Κύπρο και πρόσθεσε:

«Γνωρίζω από πρώτο χέρι, επειδή έχω δουλέψει στην Ανόρθωση, την αγάπη των ανθρώπων της για το βόλεϊ, αλλά και με πόσο μεράκι προσπαθούν να αναπτύξουν και να προωθήσουν το άθλημα. Με τη συμμετοχή της Ανόρθωσης που είναι πρωταθλήτρια Κύπρου, της Μακάμπι Χάιφα που είναι πρωταθλήτρια Ισραήλ και της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως που μαθαίνω ότι επενδύει για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας, είμαι βέβαιος ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό τουρνουά που θα προσφέρει όμορφες συγκινήσεις».

Για την προσπάθεια του Παναθηναϊκού στη νέα περίοδο, ο Ελλαδίτης τεχνικός, ανέφερε: «Με τη διοίκηση Δημήτρη Γιαννακόπουλου, το γυναικείο τμήμα του Παναθηναϊκού κάνει επανεκκίνηση, με σκοπό να ξαναπάρει τα σκήπτρα στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι τόσο βαρύ το όνομα του συλλόγου που δεν έχουμε άλλη επιλογή. Η συμμετοχή μας στο τουρνουά της Κύπρου ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, θα είναι ευεργετική. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ισχυρούς δεσμούς με την Κύπρο. Μεγάλες Κύπριες αθλήτριες, όπως η Μαρία Χρυσοστόμου, η Αλεξία Ροτσίδου, οι αδελφές Νικολάου, η Ρούλα Κατσαμπή, ήταν πρωταγωνίστριες με την πράσινη φανέλα και κέρδισαν πολλούς τίτλους. Ειλικρινά, είναι τιμή μας που θα παίξουμε στην Κύπρο, ευχόμαστε το τουρνουά να γίνει θεσμός αλλά, το πιο σημαντικό που είναι ευχή ολόκληρου Ελληνισμού, μία μέρα να παίξουμε και στην Αμμόχωστο».

Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της διοργάνωσης, θα διεξάγονται δύο αγώνες κάθε μέρα, ως ακολούθως: Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018 18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Παναθηναϊκός 20:30: Ανόρθωση – Μακάμπι Χάϊφα Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018 18:30: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – Μακάμπι Χάϊφα 20:30: Ανόρθωση – Παναθηναϊκός Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018 11:00 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Χάϊφα 13:00: Ολυμπιάδα Νεαπόλεως - Ανόρθωση

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα