Οι βραβεύσεις των κορυφαίων στη Volley League

Gazzetta team
Οι βραβεύσεις των κορυφαίων στη Volley League

bet365

Πριν από την κλήρωση της Volley League τιμήθηκαν οι κορυφαίοι της σεζόν 2017-18 όπως αναδείχτηκαν μέσα από την ψηφοφορία των προπονητών.

Aξεπέραστο Live Στοίχημα και πολλά ειδικά στοιχήματα για όλους τους αγώνες! (21+)

Βραβεύσεις για τους κορυφαίους της σεζόν που πέρασε είχαμε στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Volley League

Βραβεύτηκαν: Καλύτερος διαγώνιος ο Καναδός Τέιλορ Χαντ της Κηφισιάς. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της V.L.A. Φιλίπ Μπουν.

Καλύτερος κεντρικός αναδείχτηκε ο Γερμανός του Ολυμπιακού Μάρκους Μπέμε και βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της γερμανικής λίγκας Μίκαελ Εβερς. Καλύτερος κεντρικός βραβεύτηκε ο Γιώργος Πετρέας. Την απονομή έκανε ο πρόεδρος της γαλλικής Λίγκας (στην οποία έχει αγωνιστεί ο Πετρέας) Αλέν Γκριζέρ.

Καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Ραφαήλ Κουμεντάκης που τη σεζόν 2017-18 αγωνίζονταν στον ΠΑΟΚ και πλέον είναι στον Ολυμπιακό. Την βράβευση έκανε ο CEO της ιταλικής λίγκας Μάσιμο Ρίκι. Καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Ολλανδός Γέρουν Ράουβερντινκ του Ολυμπιακού και για λογαριασμό του παρέλαβε το έπαθλο ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος. Την απονομή έκανε ο διευθυντής της πολωνικής λίγκας Βόιτσεκ Κάσπριζικ. Καλύτερος ακραίος βραβεύτηκε ο Πολωνός Φαμπιάν Ντρίζγκα του Ολυμπιακού και λόγω της απουσίας του το έπαθλο παρέλαβε ο τιμ μάνατζερ του Ολυμπιακού Νίκος Μαντούβαλος. Την απονομή έκανε ο διευθυντής της πολωνικής λίγκας Βόιτσεκ Κάσπριζικ.

Καλύτερο λίμπερο βραβεύτηκε ο Δημήτρης Ζήσης που τη σεζόν 2017-18 ήταν στον Φοίνικα Σύρου και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος του Φοίνικα Σύρου Δημήτρης Αρβανίτης.

Ανερχόμενο αστέρι του πρωταθλήματος Κ20 αναδείχτηκε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος του Παναθηναϊκού. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξης Αλεξίου. Κορυφαίος προπονητής για την σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Σάκης Μουστακίδης του Μ.Γ.Σ.Εθνικού Αλεξανδρούπολης. Την βράβευση έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

Πολυτιμότερος αθλητής του πρωταθλήματος 2017-18 MVP Βίκος Cola αναδείχτηκε ο Βούλγαρος του Ολυμπιακού Τοντόρ Αλεξίεφ που είχε παραλάβει το έπαθλο του με την λήξη του πρωταθλήματος και έστειλε χαιρετισμό από την Πορτογαλία όπου θα αγωνίζεται τη σεζόν 2018-19.

Οι βραβεύσεις σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
Ακολούθησαν ειδικές βραβεύσεις. Δόθηκαν αναμνηστικά λάβαρα στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς. Την βράβευση έκανε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος και το έπαθλο παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος.
Στον ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας 2018. Την βράβευση στον εκπρόσωπο του ΠΑΟΚ Κώστα Παϊσιάδη έκανε ο πρόεδρος της ΕΣΑΠ Παντελής Ταρνατόρος.
Στον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Την βράβευση έκανε ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης και το έπαθλο παρέλαβε ο Γενικός Αρχηγός του Ερασιτέχνη Γιάννης Δαλέζιος.

Ειδικές βραβεύσεις

Επίσης τιμήθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Γιώργος Καραμπέτσος για τις επιτυχίες της Εθνικής γυναικών και Εθνικής ανδρών. Ο Καραπέτσος φώναξε τον Γιώργο Πετρέα να παραλάβει το έπαθλο από τον Γ.Γ. της ΕΣΑΠ Αντώνη Τελόπουλο.

Διαιτητής της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Γιώργος Γεωργουλέας που σταμάτησε και την ενεργό δράση. Ελαβε την διάκριση του από τον Α΄αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ Κώστα Παϊσιάδη του ΠΑΟΚ.

Καλύτερος κομισάριος της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Βαρθαλίτης και επειδή απουσίαζε το έπαθλο παρέλαβε η κόρη του από τον Β΄αντιπρόεδρο της ΕΣΑΠ και πρόεδρο της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ Αλέξη Αλεξίου.

Κορυφαίος στατιστικολόγος της σεζόν 2017-18 αναδείχτηκε ο Γιάννης Γεωργιάδης του Ολυμπιακού. Πήρε το έπαθλο του από τον πρόεδρο της Κηφισιάς Γιώργο Παπαδόπουλο.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα