Χωρίς κόσμο τα ντέρμπι των «αιωνίων»

Φώτης Καρακούσης
Χωρίς κόσμο τα ντέρμπι των «αιωνίων»

bet365

Σε άδειες εξέδρες θα γίνουν οι αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» και οι «πράσινοι» είναι τιμωρημένοι με μία αγωνιστική ο καθένας.

Μπορεί η κληρωτίδα να είχε κέφια και να έβγαλε τις δύο πρώτες αγωνιστικές σημαντικά ντέρμπι, ωστόσο αυτά θα γίνουν χωρίς παρουσία κόσμου. Συγκεκριμένα η ΕΟΠΕ είχε τιμωρήσει τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό με μία αγωνιστική λόγω των επεισοδίων που έκαναν οι οπαδοί των δύο ομάδων σε αναμέτρηση Κυπέλλου των «πράσινων» με τον Εθνικό, επεισόδια που έγιναν και 1 χιλιόμετρο μακριά από το γήπεδο.

Έτσι ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί την πρώτη αγωνιστική την ΑΕΚ στο άδειο Ρέντη και ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την δεύτερη αγωνιστική τον Ολυμπιακό στην επίσης άδεια Κυψέλη.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως τόσο οι «ερυθρόλευκοι» όσο και οι «πράσινοι» φιλοξενούν όμιλο του League Cup, οι πρώτοι αυτόν που έχει επίσης τους Φοίνικα Σύρου, Κηφισιά και Παμβοχαϊκό και οι δεύτεροι αυτό που έχει επίσης τους Ηρακλή Χαλκίδας και ΑΕΚ. Οπότε μένει να δούμε αν εκτίσουν την ποινή τους σε αγώνα του League Cup ή όχι.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα