Με την επιστροφή Γιορντάνοφ, ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Με την επιστροφή Γιορντάνοφ, ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού

Φώτης Καρακούσης
Με την επιστροφή Γιορντάνοφ, ολοκληρώθηκε το ρόστερ του Παναθηναϊκού

bet365

Μετά από 7 χρόνια ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ επέστρεψε στον Παναθηναϊκό, κάνοντας την Τετάρτη το απόγευμα την πρώτη του προπόνηση. Ο Βούλγαρος θα είναι και ο τελευταίος παίκτης των «πρασίνων», καθώς εκκρεμεί μόνο μία θέση νεαρού ακραίου.

Γερμανία - Γαλλία με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Στα παλιά του λημέρια επέστρεψε μετά από 7 χρόνια ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ. Ο Βούλγαρος διαγώνιος θα αγωνίζεται την ερχόμενη χρονιά στον Παναθηναϊκό και την Τετάρτη πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Το προπονητικό επιτελείο και οι παίκτες τον καλωσόρισαν και ο Μπόμπι μπήκε αμέσως στο προπονητικό πρόγραμμα. Ο Γιορντάνοφ εκτός εξαιρετικού απροόπτου θα είναι η τελευταία πινελιά στο ρόστερ των... πρασίνων, καθώς δεν πρόκειται να αποκτηθεί ξένος ακραίος. Στο «τριφύλλι» θέλουν να δώσουν ευκαιρίες στους Ανδρεόπουλο και Ράπτη, δύο από τους πλέον ταλαντούχους παίκτες στην χώρα μας και όπως αναφέραμε, αν δεν υπάρξει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, δεν πρόκειται να αποκτηθεί άλλος παίκτης, εκτός από κάποιον νεαρό ή με εμπειρία στην Α2 ως αναπληρωματική λύση για τα άκρα.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα