Με εργομετρικά και ξένους αρχίζει η προετοιμασία του Φοίνικα

Gazzetta team
Με εργομετρικά και ξένους αρχίζει η προετοιμασία του Φοίνικα

bet365

Με την άφιξη των ξένων αρχίζει και επίσημα η προετοιμασία του Φοίνικα Σύρου ενόψει της νέας χρονιάς.

Με τις εργομετρικές εξετάσεις στον αγωνιστικό χώρο του γυμναστηρίου συνεχίστηκε το προετοιμασίας του ΑΟ Φοίνικα Σύρου. Ο Θανάσης Τσούκος όπου τα τελευταία χρόνια έχει αναλάβει τις εργομετρικές μετρήσεις στο ξεκίνημα της προετοιμασίας είχε την ευκαιρία να… τεστάρει τους παίκτες της ομάδας μας.

Από εκεί και πέρα οι προπονήσεις συνεχίστηκαν καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας, όπου με την έλευση και των ξένων αθλητικών από σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσει και επίσημα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Η σημερινή (3/9, 18:00) προπόνηση είναι ανοικτή για όλους όσους θέλουν να δουν από κοντά όλα τα νέα αστέρια της ομάδας.

Ο Κωνασταντίνος Ταυρής αλλά και ο Σπύρος Βελούδης στο ΑΟ Φοίνικα

Ο Α.Ο.Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την ένταξη στην ομάδα δύο «συριανών» αθλητών. Ο λόγος για τον Λίμπερο Σπύρο Βελούδη ο οποίος γεννήθηκε στις 16/01/1997 και έχει περάσει στο παρελθόν τόσο από την ομάδα μας όσο και από το Νεώριο. Ενώ έχει αγωνισθεί και έχει αποκτήσει εμπειρίες από τον Πανερθυραϊκό, την Κηφισιά και τον Απόλλων Σμύρνης. Ο επίσης στην ομάδα μας για τη σεζόν 2018-19 θα είναι και ο Κωνσταντίνος Ταυρής που αγωνίζεται ως αρκαίος. Ο αθλητές που έχει παίξει σε ομάδας της Σύρου (ΑΣΕ Νεωρίου και Μέγα Αλέξανδρος), έχει περάσει από ομάδα της Volley League, μιας και ήταν στο δυναμικό του Ηρακλή Χαλκίδας. Από την πλευρά μας να καλωσορίσουμε δύο αθλητές που γνωρίζουν πάρα πολλά για την ομάδα και την ιστορία της και ταυτόχρονα να τους ευχηθούμε να έχουν μία καλή και εποικοδομητική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα