Ανακοίνωσε Καπετανίδη ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Καπετανίδη ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Ανακοίνωσε Καπετανίδη ο ΠΑΟΚ

bet365

Την απόκτηση ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ ο οποίος υπέγραψε τον 19χρονο ακραίο, Κώστα Καπετανίδη.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ ο 19άχρονος ακραίος Κώστας Καπετανίδης ανήκει πλέον στον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ανακοίνωσε την απόκτηση του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή, Κώστα Καπετανίδη.

Το Παγκόσμιο παίζεται στη Novibet με προσφορά* ημέρας και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος είναι γεννημένος στις 24 Μαρτίου 1999, έχει ύψος 1.95 μ., αγωνίζεται στη θέση του ακραίου και θα φορά τη φανέλα του ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο ίδιος, στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε τα εξής…

«Είναι μεγάλη μου χαρά να βρίσκομαι σε μια τόσο σπουδαία ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να σταθώ σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο και να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπό μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η καινούργια σεζόν και να αγωνιστώ για την ομάδα. Περιμένω να ζήσω, ως παίκτης, το θερμό κλίμα που δημιουργεί ο κόσμος στην κερκίδα σε κάθε παιχνίδι της ομάδας».

Έχει αγωνιστεί στον Α.Σ.Θ. Ηρακλή (2011-13), στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης (2013-15) και στον Πήγασο Πολίχνης(2015-18). Έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Σχολείων (2016), ενώ ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Παίδων του 2016 (αναδείχθηκε MVP) και Εφήβων (2016 και 2017). Είναι μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα