«Μπαμ» με Γιάκομπσεν ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός! (vid)

«Μπαμ» με Γιάκομπσεν ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός! (vid)

Gazzetta team
«Μπαμ» με Γιάκομπσεν ετοιμάζει ο Παναθηναϊκός! (vid)

bet365

Μια αρκετά σημαντική μεταγραφή είναι έτοιμος να ολοκληρώσει στο βόλεϊ ο Παναθηναϊκός, που βρίσκεται μια ανάσα από τον αρχηγό της Εθνικής Δανίας, Άξελ Γιάκομπσεν.

Συνεχίζει να ενισχύεται σημαντικά ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ, όπου τη νέα σεζόν δεν θα θυμίζει τίποτα από τα τελευταία χρόνια! Οι «πράσινοι», έχουν έρθει σε συμφωνία με τον 34χρονο πασαδόρο Άξελ Γιάκομπσεν.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Πρόκειται για τον ύψους 1.96 με άλμα στα 346 εκατοστά, αρχηγό της Εθνικής Δανίας! Ο Γιάκομπσεν, γεννήθηκε στην Αργεντινή κι έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Αργεντινής (Αζούλ, Μπολιβάρ, UPCN Σαν Χουάν), Ιταλίας (Πινέτο, Κρέμα, Μάντοβα), Αυστρίας (Χοτβόλει), Πολωνίας (Όλστιν), Γερμανίας (Μπουλ) και Ισραήλ (Μάτε Άσερ Άκο). Μάλιστα, με την Χοτβόλεϊ, έχει κατακτήσει δύο πρωταθλήματα Αυστρία και πέρσι πήρε το Κύπελλο Ισραήλ.

Κάπως έτσι, ο Παναθηναίκός αποκτά τον δεύτερό του ξένο και πάει για ακόμα δύο. Αυτοί πρόκειται να είναι ακραίοι και φυσικά ονόματα που θα μπορούν να κάνουν τον Παναθηναϊκό και πάλι εκ των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα