Δυνατή απάντηση με Σμιτ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός (vid)

Δυνατή απάντηση με Σμιτ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός (vid)

Gazzetta team
Δυνατή απάντηση με Σμιτ ετοιμάζει ο Ολυμπιακός (vid)

bet365

Με τον Καναδό «γίγαντα» Γκάβιν Σμιτ, ετοιμάζεται να απαντήσει στον ΠΑΟΚ και τον Μίταρ Τζούριτς ο Ολυμπιακός.

Ζέσταμα στη winmasters.gr για το Μουντιάλ της Ρωσίας, με καθημερινές προσφορές* - Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Από την αρχή του καλοκαιριού γράφαμε πως το φετινό πρωτάθλημα αναμένεται να είναι συναρπαστικό και οι μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων το δείχνουν ξεκάθαρα. Την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ έκανε το τεράστιο μπαμ αποκτώντας τον Μίταρ Τζούριτς, με τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται να ρίξει την δική του... βόμβα που θα είναι εξίσου μεγάλη αν τελικά υπάρξει συμφωνία.

Ο λόγος για τον Γκάβιν Σμιτ, με τον Καναδό... γίγαντα των 208 εκατοστών και 164 συμμετοχών με την Εθνική της χώρας του, να είναι ο εκλεκτός για την θέση του διαγωνίου. Ο Σμιτ είναι 32 ετών με μεγάλη καριέρα σε Τουρκία, Κορέα, Ρωσία, Πολωνία και Ιαπωνία, ενώ έχει παίξει και στην Ελλάδα πριν 11 χρόνια στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό επιθετικό και πολύ καλό σέρβερ, ωστόσο ακόμα δεν θεωρείται σίγουρη η απόκτησή του. Και δεν θεωρείται γιατί οι Πειραιώτες θα κοιτάξουν πολύ σοβαρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, καθώς δύο φορές έχει υποστεί κάταγμα κνήμης. Όσον αφορά την Εθνική του ομάδα είχε σταματήσει πριν δύο χρόνια, αλλά επέστρεψε φέτος μιας και θέλει να έχει παιχνίδια στα πόδια του προκειμένου να μπορέσει να βρει ένα καλό συμβόλαιο.

Στον Ολυμπιακό ξαναλέμε είναι ψηλά στην λίστα των διαγωνίων, ωστόσο είναι δεδομένο πως πριν υπάρξουν υπογραφές και ανακοινώσεις, θα γίνει εξονυχιστικός ιατρικός έλεγχος στον 32χρονο διαγώνιο. Αν όλα πάνε καλά και αποκτηθεί, μιλάμε για έναν παίκτη που μπορεί να κάνει την διαφορά και ο οποίος ανεβάζει το επίπεδο του πρωταθλήματος.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα