Όχι στην Ευρώπη από Παναθηναϊκό

Όχι στην Ευρώπη από Παναθηναϊκό

Όχι στην Ευρώπη από Παναθηναϊκό

Δεν θα παίξει φέτος στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός, με τους... πράσινους να λένε όχι καθώς θέλουν να προχωρήσουν βήμα-βήμα την προσπάθεια για να φτιάξουν και πάλι μια δυνατή ομάδα.

Λίγες μέρες μέχρι την έναρξη του Μουντιάλ και η  winmasters,gr συνεχίζει τις καθημερινές προσφορές* - Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Η αλήθεια είναι πως μετά την απόφαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να αναλάβει αρχικά το βόλεϊ και εν συνεχεία όλον τον Ερασιτέχνη, υπήρξε και υπάρχει αισιοδοξία πως το τμήμα αυτό θα μπορέσει και πάλι να διεκδικήσει τίτλους. Αυτός είναι και ο στόχος και δεν σταματούν να το λένε. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως αυτή η προσπάθεια θα γίνει με τα λάθη του παρελθόντος. Για την ακρίβεια όλα θα γίνουν βήμα-βήμα, κάτι που φάνηκε και από την απόφαση της διοίκησης για μη έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη.

Από την στιγμή που κανείς δεν ήθελε να δηλώσει να παίξει στο Challenge Cup, ο Παναθηναϊκός αρχικά είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, καθώς θα ήθελαν να συνδυάσουν την επιστροφή στην κανονικότητα με Ευρωπαϊκή συμμετοχή. Γιαυτό άλλωστε δόθηκε και παράταση, από την στιγμή που λόγω του πένθους για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου, κανείς δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με άλλα πράγματα.

Παρά την παράταση όμως, επικράτησε η λογική, καθώς στον Παναθηναϊκό δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να κάνουν τα λάθη που οδήγησαν τον Σύλλογο σε αυτή την κατάσταση. Γι' αυτό και τελικά είπαν το όχι στην συμμετοχή τους στο Challenge Cup με το βάρος να πέφτει στο πρωτάθλημα, όπου και εκεί κανείς δεν μιλάει για τίτλο, αλλά για μια πορεία που θα μπορέσει να φέρει την ομάδα στην πρώτη τετράδα.

Best of internet