Παρουσίασε Στάνκου ο ΠΑΟΚ

Παρουσίασε Στάνκου ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Παρουσίασε Στάνκου ο ΠΑΟΚ

bet365

Σε συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε, σήμερα το απόγευμα στο PAOK Sports Arena, o Ρουμάνος τεχνικός του Δικεφάλου, Sergiou Stancu, αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας, στα μεταγραφικά αλλά και στον συμπατριώτη και προπονητή του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ, κ. Ράζβαν Λουτσέσκου.

Πολωνία – Χίλη με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Αναλυτικά όσα είπε:

«Καταρχήν ευχαριστώ τον κ. Τσαλόπουλο για την επιλογή μου σε αυτή τη θέση. Γνωρίζω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Ο ερχομός μου στον ΠΑΟΚ είναι ένα σημαντικό πράγμα για εμένα και πιστεύω ότι στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου θα έχουμε πετύχει τους στόχους μας.

Αγωνίστηκα στην ομάδα του Ηρακλή πριν αρκετά χρόνια, όμως το ελληνικό πρωτάθλημα έχει αλλάξει. Έχω παρακολουθήσει αρκετούς παίκτες που παίζουν στην Ελλάδα και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω.

Ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο βήμα στην καριέρα μου. Έρχομαι σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα από αυτό της Ρουμανίας. Δεν ήταν δύσκολη επιλογή. Είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα.

Όταν έρχεσαι σε μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ οι στόχοι παραμένουν ίδιοι κάθε χρονιά. Να κερδίζεις όλους τους εγχώριους τίτλους και να κάνεις μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Η ομάδα θα κάνει τα πάντα για την επίτευξη αυτών των στόχων. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσουμε εμείς.

Είμαι λίγο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά μιλήσαμε για το ρόστερ της επόμενης σεζόν, όπως επίσης και για το staff της ομάδας. Θέλω παίκτες που ήταν ήδη στην ομάδα και θα επιλέξουμε τους καλύτερους αθλητές που θα μας βοηθήσουν να επιτύχουμε τους στόχους. Είχα 2-3 παίκτες που έπαιξαν στην εθνική, όμως ο ένας έχει σταματήσει να παίζει και οι δύο έχουν ήδη συμφωνήσει με άλλο σύλλογο. Είχαμε ενδιαφέροντες ξένους παίκτες στο ρουμανικό πρωτάθλημα, αλλά αυτά θα τα αποφασίσουμε μαζί με τη διοίκηση.

Τον Ράζβαν Λουτσέσκου δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Προέρχεται από μια μεγάλη ποδοσφαιρική οικογένεια της Ρουμανίας. Ελπίζω να καταφέρω τον γνωρίσω. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτά που πέτυχε με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ και αποτελεί έναν πολύ καλό εκπρόσωπο του ρουμανικού αθλητισμού. Ελπίζω να πετύχω όπως και αυτός».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα