Ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Γιαννακόπουλου!

Ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Γιαννακόπουλου!

Gazzetta team
Ο γιος του Προκόπη Παυλόπουλου στο ψηφοδέλτιο του Γιαννακόπουλου!

bet365

Το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, περιλαμβάνει βαριά ονόματα, μεταξύ των οποίον κι αυτό του γιου του ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλου!

Η Παρασκευή 8/6 είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, καθώς στις 18:30 είναι προγραμματισμένες οι εκλογές ώστε αυτός να περάσει στα χέρια του Δημήτρη Γιαννκόπουλου.

Εκτός από τον ισχυρό άνδρας της ΚΑΕ, στο ψηφοδέλτιο υπάρχουν κι άλλα δυνατά ονόματα. Μεταξύ αυτών είναι και ο Βασίλης Παυλόπουλος, γιος του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος έχει σπουδάσει νομικά και είχε διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη επί Μιχάλη Κίτσιου.

Επίσης, στο ψηφοδέλτιο υπάρχει και το όνομα του Αλέξανδρου Έλληνα, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ασχοληθεί έντονα με το ανδρικό βόλεϊ. Ακόμα ένα πρόσωπο που πέρσι βοήθησε την προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου είναι και ο Στέφανος Αυγουλέας, ο οποίος βρίσκεται επίσης στο ψηφοδέλτιο.

Στηρίζουν Θανάσης, Μακρόπουλος και Βλάσης

Την στήριξή τους στην προσπάθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου θα δείξουν με την παρουσία τους εκεί και την ψήφο τους και οι Θανάσης Γιαννακόπουλος, Αχιλλέας Μακρόπουλος και Βλάσης Σταθοκωστόπουλος με τους τρεις άνδρες να δείχνουν εμπράκτως την στήριξή τους...

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα