Ανδρεόπουλος: «Οι αγώνες επιβίωσης και οι ευχές για Εθνική ομάδα και Παναθηναϊκό»

Ανδρεόπουλος: «Οι αγώνες επιβίωσης και οι ευχές για Εθνική ομάδα και Παναθηναϊκό»

Gazzetta team
Ανδρεόπουλος: «Οι αγώνες επιβίωσης και οι ευχές για Εθνική ομάδα και Παναθηναϊκό»

bet365

Για τη νέα χρονιά που θα τον βρει εκτός από τον Παναθηναϊκό και στην Εθνική ομάδα μίλησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος κάνοντας και έναν μίνι απολογισμό αυτής που μόλις ολοκληρώθηκε,

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18 από τους προπονητές ήρθε η σειρά να δούμε τις εντυπώσεις των προπονητών των 12 ομάδων, τις επιλογές τους, την αποκάλυψη της δυσκολότερης και ωραιότερης στιγμής για την ομάδα τους, την πρόταση τους για το fair play της περιόδου 2017-18 αλλά και την ευχή τους για την σεζόν 2018-19.

Kάθε ημέρα θα γίνεται η παρουσίαση ενός προπονητή. H ένατη παρουσίαση ανήκει στον Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο οποίος για τέταρτη σεζόν βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού

Επιλογές κορυφαίων 2017-18: Δημήτρης Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός Α.Ο.)

Πασαδόρος: Φαμπιάν Ντρίζγκα (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Διαγώνιος: Μπόγιαν Γιορντάνοφ (ΑΟ Φοίνικας Σύρου)

Ακραίος: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Ακραίος: Γερούν Ράουβερντινκ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Μάρκους Μπέμε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Πεντράο (ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας)

Λίμπερο: Γρηγόρης Κοντοστάθης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Κ20: Στέλιος Τζιουμάκας (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015)

Προπονητής: Σάκης Μουστακίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Για τον στόχο και την επιλογή του προπονητή που «δεν θέλει να έχει αντίπαλο»: «Ο Παναθηναϊκός πέρασε μεγάλες δυσκολίες και έδωσε μόνος του ξεχωριστούς αγώνες επιβίωσης ξέχωρα από το μεγάλο αγώνα της παραμονής στο πρωτάθλημα. Πήραμε άδεια συμμετοχής στο παρά πέντε της έναρξης του πρωταθλήματος και η ομάδα επειδή φτιάχτηκε τελευταία ώρα μπήκε στους επίσημους αγώνες χωρίς προετοιμασία. Ξεπεράσαμε την απαγόρευση μεταγραφών τον Δεκέμβριο με τους διακανονισμούς που έγιναν ύστερα από τις προσφορές των χορηγών μας. Κάναμε αλλαγές στους ξένους και παρότι είχαμε μείνει πίσω στη βαθμολογία και ξέραμε από την αρχή πως θα παίξουμε πλέι άουτ αντέξαμε το βάρος. Στα πλέι άουτ χάσαμε στην έδρα μας από τη Νίκη αλλά όταν ήρθε η ώρα της κρίσης σε αγώνα δίχως αύριο νικήσαμε στο Αιγίνιο και μείναμε στην κατηγορία. Είναι ένας ακόμα άθλος. Ευχαριστώ τους αθλητές, τους συνεργάτες μου και φυσικά τα παιδιά της διοίκησης που μαζί με τους αφανείς ευεργέτες που έκαναν και προσφέραν πολλά και έσωσαν την ομάδα. Οι αγώνες με τη Νίκη και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ήταν ξεχωριστοί και λόγω εμπειρίας επιλέγω τον Σάκη Μουστακίδη τον προπονητή που δεν θέλω να έχω αντίπαλο».

Το fair play της σεζόν 2017-18: «Την συμπεριφορά των παικτών του Παναθηναϊκού και της Νίκης στον αγώνα στο Αιγίνιο που έκρινε την παραμονή στην κατηγορία. Ηταν σε όλα τους άψογοι σε ένα ιστορικό ματς».

Η πιο δύσκολη στιγμή: «Η ήττα που κάναμε με 3-2 σετ από τη Νίκη στην Κυψέλη για τα πλέι άουτ παρότι προηγηθήκαμε 2-0 σετ. Παίξαμε με τη φωτιά και στεναχωρήσαμε τον κόσμο μας».

Η κορυφαία στιγμή: «Η νίκη που κάναμε επί της Νίκης στο Αιγίνιο με 3-1 σετ και μείναμε στην κατηγορία. Μέτρησε το "θέλω" των αθλητών και η φανέλα».

Η ευχή για τη σεζόν 2018-19: «Εύχομαι επιτυχίες στις Εθνικές ομάδες, ενότητα και συνεργασία των προπονητών και των παραγόντων. Οι δεσμοί μας για το βόλεϊ, τον αθλητισμό και τις Εθνικές ομάδες πρέπει να είναι πιο ισχυροί από τα σωματειακά συμφέροντα. Φυσικά εύχομαι να ευοδωθούν τα σχέδια που υπάρχουν από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για ενίσχυση του τμήματος βόλεϊ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα