Μουστακίδης: «Εύχομαι επιτυχίες για Εθνικές ομάδες και Εθνικό»

Gazzetta team
Μουστακίδης: «Εύχομαι επιτυχίες για Εθνικές ομάδες και Εθνικό»

bet365

Επιτυχίες στην Εθνική ομάδα αλλά και τον Εθνικό, ευχήθηκε ο τεχνικός της ομάδας της Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης.

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Μετά την ανάδειξη της κορυφαίας ομάδας της Volley League Πάμε Στοίχημα 2017-18 από τους προπονητές ήρθε η σειρά να δούμε τις εντυπώσεις των προπονητών των 12 ομάδων, τις επιλογές τους, την αποκάλυψη της δυσκολότερης και ωραιότερης στιγμής για την ομάδα τους, την πρόταση τους για το fair play της περιόδου 2017-18 αλλά και την ευχή τους για την σεζόν 2018-19.

Kάθε ημέρα θα γίνεται η παρουσίαση ενός προπονητή. H έβδομη παρουσίαση ανήκει στον Σάκη Μουστακίδη που για έκτη σεζόν ήταν προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.


Επιλογές κορυφαίων 2017-18: Σάκης Μουστακίδης (ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

Πασαδόρος: Ματίας Βάλκιερς (ΠΑΟΚ)

Διαγώνιος: Νικολάι Ουτσίκοφ (ΠΑΟΚ)

Ακραίος: Ραφαήλ Κουμεντάκης (ΠΑΟΚ)

Ακραίος: Τοντόρ Αλεξίεφ (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κεντρικός: Λουίς ντα Σίλβα Σάντος Πεντράο (Ηρακλής Χαλκίδας)

Κεντρικός: Μάρκους Μπέμπε (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Λίμπερο: Θεολόγος Δαρίδης (Ολυμπιακός ΣΦΠ)

Κ20: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος (Παναθηναϊκός ΑΟ)

Προπονητής: Ντανιέλε Ρίτσι (ΠΑΟΚ)

Για τον στόχο και την επιλογή του προπονητή που «δεν θέλει να έχει αντίπαλο»: «Καταφέραμε να διατηρήσουμε την ομάδα στην κατηγορία κάτω από δύσκολες συνθήκες. Ευχαριστώ τους παίκτες για τη μεγάλη προσπάθεια που έκαναν. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τις περιπέτειες των πλέι άουτ εάν είχαμε τακτοποιήσει νωρίτερα τις εκκρεμότητες που είχαμε. Οι αγώνες που δώσαμε με τον ΠΑΟΚ μας δυσκόλεψαν και γι αυτό προτείνω τον Ντανιέλε Ρίτσι ως τον προπονητή που δεν θέλω να έχω αντίπαλο».

Το fair play της σεζόν 2017-18: «Στον κρίσιμο αγώνα που δίναμε με τον Παναθηναϊκό για τα πλέι άουτ ο κεντρικός Ντρέικ Σιλμπερνάγκελ σήκωσε το χέρι του και παραδέχτηκε ένα δύσκολο μπλοκ άουτ διευκολύνοντας την ομαλή ροή του αγώνα».

Η πιο δύσκολη στιγμή: «Η αποχώρηση του Νίκου Παλέντζα από την ομάδα επτά ημέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος. Ηταν κάτι που κόστισε στην ομάδα και έφερε αλυσιδωτά ζητήματα».

Η κορυφαία στιγμή: «Η πρώτη νίκη που κάναμε επί της Νίκης στο Αιγίνιο για τα πλέι άουτ με σκορ 3-0. Εκεί κάναμε τη διαφορά και ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την παραμονή μας».

Η ευχή για τη σεζόν 2018-19: «Εύχομαι οι Εθνικές ομάδες να πετύχουν τους στόχους τους και να έχουμε ακόμα καλύτερο πρωτάθλημα. Κυρίως εύχομαι ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης να έχει καλύτερο μέλλον σχεδιάζοντας από σήμερα τη νέα σεζόν».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα