Μιλίνκοβιτς ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Μιλίνκοβιτς ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

Μιλίνκοβιτς ο εκλεκτός για τον πάγκο του ΠΑΟΚ

bet365

Ένας από τους μεγαλύτερους διαγώνιους που έχουν παίξει στην χώρα μας, είναι ο βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του ΠΑΟΚ. Ο λόγος για τον Μάρκος Μιλίνκοβιτς ο οποίος βρίσκεται μια ανάσα από τους Θεσσαλονικείς. Υποψήφιος και ο Μουστακίδης.

bwin Predictor* - Πότε θα σημειωθεί το πρώτο γκολ στους αγώνες Μπαρτσελόνα - Σοσιεδάδ και Λάτσιο - Ίντερ; (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Από την στιγμή που ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κοντράρει στους τελικούς του πρωταθλήματος τον Ολυμπιακό χάνοντας με 3-0, ήταν σχεδόν σίγουρο πως ο Ντανιέλε Ρίτσι θα αποχαιρετούσε την Θεσσαλονίκη. Οι Κυπελλούχοι βρίσκονται σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του, με το όνομα του Μάρκος Μιλίνκοβιτς.

Ο πρώην μεγάλος διαγώνιος που αγωνίστηκε στην χώρα μας με τον Ολυμπιακό οδηγώντας τον στην κατάκτηση του Το Τιμς Καπ, κάνει ουσιαστικά τα πρώτα του βήματα στην προπονητική, με τον «δικέφαλο του βορρά» να είναι έτοιμος να του δώσει την ευκαιρία, παίρνοντας από την άλλη και το σχετικό ρίσκο.

Ο Μιλίνκοβιτς ξεκίνησε ο τεχνικός διευθυντής της UNTREF και μετά την αποχώρηση του προπονητή ανέλαβε πρώτος, χωρίς όμως να τα πάει τόσο καλά σε σημείο η ομάδα του να ανακοινώσει πως θα επιστρέψει στην θέση του τεχνικού διευθυντή. Ωστόσο ήρθε η πρόταση του ΠΑΟΚ που φαίνεται να αλλάζει τα δεδομένα.

Οι Θεσσαλονικείς λογικά θέλουν να εκμεταλλευτούν τις γνωριμίες που έχει ένας άνθρωπος με την τεράστια καριέρα του Αργεντίνου με Κροατικές ρίζες, αλλά από την άλλη αν τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία, το ρίσκο είναι μεγάλο, καθώς ουσιαστικά μιλάμε για έναν άνθρωπο που θα κάνει το... αγροτικό του στους πάγκους στον ΠΑΟΚ. Οπότε μένει να δούμε αν τελικά υπάρξει οριστική συμφωνία και αν οι «ασπρόμαυροι» πετύχουν διάνα φέρνοντας μαζί με τον Μιλίνκοβιτς και παίκτες που ο συγκεκριμένος άνθρωπος μπορεί να προσεγγίσει πιο εύκολα.

Το δράμα με τον χαμό του γιου του

Ο νέος εκτός εξαιρετικού απροόπτου προπονητής του ΠΑΟΚ ζει ένα δράμα, καθώς πέρσι τον Ιούιο και συγκεκριμένα στις 31 του μήνα, έχασε τον γιο του ο οποίος πνίγηκε στην πόλη Μπρατς. Μια τραγωδία που όπως και ο ίδιος τόνισε δεν πρόκειται να ξεπεράσει ποτέ αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Νιώθω κενό… Κάνω ότι έκανα και πριν, αλλά τίποτα δεν μπορεί να με γεμίσει πια».

Και στο βάθος Μουστακίδης

Όπως αναφέραμε ο Μιλίνκοβιτς είναι το μεγάλο φαβορί, ωστόσο δεν είναι ο μόνος υποψήφιος. Οι Θεσσαλονικείς είχαν μιλήσει και με τον Σάκη Μουστακίδη με τον προπονητή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης να δείχνει τώρα μακριά, αλλά ποτέ δεν μπορεί να ξέρει κάποιος αν τελικά υπάρχει αλλαγή σχεδίου.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα