Χριστοφιδέλης: «Σαν να μην προηγούμαστε»!

Χριστοφιδέλης: «Σαν να μην προηγούμαστε»!

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης ενόψει του 3ου τελικού του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ των ανδρών με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, μίλησε για το ματς.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Έφτασε η στιγμή που όλοι περιμέναμε. Υπάρχει ικανοποίηση για το αποτέλεσμα στην Πυλαία, χωρίς να εφησυχάζουμε αφού μπορούμε να διακρίνουμε από το συγκεκριμένο ματς και κάποια σημάδια αδράνειας που έδωσαν τη δυνατότητα στον ΠΑΟΚ να επιστρέψει στο 1ο και στο 3ο σετ. Θέλουμε υψηλό ρυθμό στο παιχνίδι και να μπούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην τακτική που πρέπει να ακολουθήσουμε. Θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και περιμένουμε τη στήριξή του πάντα μέσα σε κόσμια πλαίσια για να μπορέσουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα που τόσο πολύ το θέλουμε. Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα έρθει να μας πιέσει, είμαστε προετοιμασμένοι για αυτό και θα αντιμετωπίσουμε τον 3ο τελικό σαν να μην προηγούμαστε με 2-0 στις νίκες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα