Ρουμελιωτάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Ρουμελιωτάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Δημήτρης Τομαράς
Ρουμελιωτάκης: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

bet365

Ενόψει του δεύτερου ημιτελικού των πλέι οφ με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (27/4) στις 17:00 στο Ρέντη, ο Γιάννης Ρουμελιωτάκης έκανε δηλώσεις για την ομάδα του Ολυμπιακού.
Ο Ρουμελιωτάκης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Στον δεύτερο ημιτελικό με την Κηφισιά θα μπούμε όπως μπήκαμε στο πρώτο ματς. Αποφασισμένοι για να κάνουμε το 2-0 στη σειρά. Γνωρίζουμε όλοι ότι είναι ο βασικός μας στόχος και πιο σημαντικός το πρωτάθλημα. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε την Κηφισιά κα να φτάσουμε στους τελικούς. Εκεί ξεκινάνε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν που θα κρίνουν τον τίτλο. Εμείς θα τα δώσουμε όλα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε τις δυνατότητες αφού είμαστε καλύτερη ομάδα και αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε στους τελικούς για να κατακτήσουμε τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα