Επιστροφή στην Κυψέλη για το... θαύμα της οκτάδας ο Παναθηναϊκός

Επιστροφή στην Κυψέλη για το... θαύμα της οκτάδας ο Παναθηναϊκός

Φώτης Καρακούσης
Επιστροφή στην Κυψέλη για το... θαύμα της οκτάδας ο Παναθηναϊκός

bet365

Επιστροφή στο κλειστό της Κυψέλης μετά από έναν χρόνο για τον Παναθηναϊκό με τους... πράσινους να υποδέχονται τον Φοίνικα Σύρου ψάχνοντας το θαύμα της αποφυγής των πλέι άουτ.

Ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής στην Volley League θα διεξαχθεί στο κλειστό του Πανελληνίου, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Φοίνικα Σύρου (17:00). Οι... πράσινοι επιστρέφουν στην Κυψέλη μετά από έναν χρόνο και ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το κλειστό σε ένα ματς που μόνο βαθμολογικά αδιάφορο δεν είναι.

Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να μπορέσουν να κυνηγήσουν το θαύμα την εισόδου στην οκτάδα που θα σημαίνει και αποφυγή των πλέι άουτ και λέμε θαύμα γιατί πρέπει να κερδίσουν τους νησιώτες και μετά τον Ολυμπιακό στο Ρέντη, κάτι που φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με δεδομένη την φετινή δυναμική των «ερυθρόλευκων». Ακόμα όμως και να χάσουν από τους Πειραιώτες, οι παίκτες του Δημήτρη Ανδρεόπουλου με νίκη αύριο κάνουν σημαντικό βήμα για τα πλέι άουτ, όπου θέλουν να ξεκινήσουν με όσο γίνεται μικρότερη διαφορά από τους αντιπάλους τους.

Από την άλλη και οι φιλοξενούμενοι θέλουν με την σειρά τους τη νίκη για να... κλειδώσουν την τρίτη θέση την οποία διεκδικεί και ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Οι Συριανοί θέλουν είτε να κερδίσουν αύριο, είτε την τελευταία αγωνιστική τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Ερμούπολη για να τερματίσουν στην τρίτη θέση, ενώ στο μυαλό τους είναι φυσικά και το Λιγκ Καπ, καθώς διοργανώνουν το final-4 στο όμορφο νησί.

Δρογκάρης: «Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη»

O πασαδόρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Δρογκάρης είπε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να σωθεί η ομάδα. Χρειαζόμαστε βαθμούς στον αγώνα με τον Φοίνικα και θα παίξουμε για πρώτη φορά στο γυμναστήριο του Πανελληνίου. Για κάποια παιδιά το γήπεδο είναι οικείο και άλλοι θα πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα. Δεν έχουμε περιθώρια για λάθη. Μπορούμε να νικήσουμε όλες τις ομάδες και αυτό το αποδείξαμε στους τελευταίους αγώνες. Είμαστε σε καλή κατάσταση».

Κάσμαρτσικ: «Έχουμε δύσκολη αποστολή»

Ο προπονητής του Φοίνικα Όσκαρ Κάσμαρτσικ είπε: «Εχουμε δύσκολη αποστολή και θα αντιμετωπίσουμε μία διαφορετική ομάδα από τον Παναθηναϊκό που υποδεχτήκαμε στην έδρα μας στον Α΄γύρο. Θέλουμε τους βαθμούς για την 3η θέση αλλά κυρίως θέλουμε καλή εμφάνιση με λίγα λάθη και καλή τακτική ώστε να ανεβάσουμε ρυθμους για το Λιγκ Καπ και τα πλέι οφ. Ακομα δεν έχουμε σιγουρέψει την 3η θέση».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα