Στην Πάτρα για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Στην Πάτρα για το αήττητο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Στην Πάτρα για το αήττητο ο Ολυμπιακός

bet365

Με τον αγώνα μεταξύ της τελευταίας της βαθμολογίας Παναχαϊκής που ακόμα δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα και του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού στο γυμναστήριο Γιώργος Τριαντάφυλλος στο Βραχάτι θα ανοίξει το πρόγραμμα της προτελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου.

Με δεδομένο ότι δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον για τις δύο ομάδες και δεν επηρεάζονται άλλες ομάδες από το αποτέλεσμα του αγώνα έγινε δεκτό το αίτημα τους να διεξαχθεί η αναμέτρηση το Σάββατο και όχι την Κυριακή που θα γίνουν τα υπόλοιπα ματς ώστε να διευκολυνθεί ο Ολυμπιακός ενόψει και της ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του Τσάλεντζ Καπ την προσεχή Τετάρτη στο Μελίνα Μερκούρη του Ρέντη με την ρωσική Γκαζπρόμ Γιούργκα Σουργκούτ.

500+ κορυφαία παιχνίδια καζίνο για ατέλειωτη διασκέδαση. (21+)

Επίσης η Παναχαϊκή ζήτησε ο αγώνα να γίνει στην έδρα του Παμβοχαϊκού επειδή στο Κουκούλι υπάρχει προγραμματισμένη διεθνής διοργάνωση μπάμπιντον και στην Αγυά το γυμναστήριο δεν είναι διαμορφωμένο για αγώνα της Volley League Πάμε Στοίχημα.

Tυπικά η Παναχαϊκή δίνει τον τελευταίο εντός έδρας αγώνα πριν αποχαιρετήσει την κατηγορία. Ο προπονητής της Σταύρος Σταματόπουλος είπε: «Υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά εμείς θα κάνουμε για μία ακόμα φορά την προσπάθεια μας. Είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας αλλά σε ένα γήπεδο μακριά από την Πάτρα. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε μία καλή και τιμητική εμφάνιση απέναντι στην ομάδα που είναι το μεγάλο φαβορί για όλους τους εγχώριους τίτλους και του Τσάλεντζ Καπ».

Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 3-0 στη Ρωσία επί της Σουργκούτ πηγαίνει στο Βραχάτι για ένα καλό ζέσταμα με στόχο να διατηρήσει το αήττητο του και να μπει στην τελική ευθεία για τη ρεβάνς με τους Ρώσους.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Σύμφωνα με την κατάσταση της Παναχαϊκής η οποία ξέρουμε ποια είναι πρόκειται για να ένα ματς διαδικαστικού χαρακτήρα. Θα πάμε να παίξουμε για να πάρουμε ανώδυνα τη νίκη με οικονομία δυνάμεων ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υποτιμήσουμε τον αντίπαλο ξέρουμε πολύ καλά τη δουλειά μας».

Σε 7 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός προηγείται της Παναχαϊκής με 5-2 στις νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα