Εθνικός Πειραιώς - Παναθηναϊκός για την 26η αγωνιστική

Gazzetta team
Εθνικός Πειραιώς - Παναθηναϊκός για την 26η αγωνιστική

bet365

Πέντε ημέρες μετά τη μονομαχία τους στα προημιτελικά του Κυπέλλου και τη νίκη - πρόκριση του Παναθηναϊκού με 3-2 σετ στο γυμναστήριο του Εσπέρου Καλλιθέας επί του Εθνικού Πειραιώς οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και πάλι στον αγώνα που θα ολοκληρώσει την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volley League «Πάμε Στοίχημα»: (18η αγωνιστική, 26/2, 18.00, ΕΡΤ2, Διαιτητές: Κουτσούλας, Βουδούρης).

Τα νέα παιχνίδια της Novomatic, με εντυπωσιακά γραφικά και δυνατό ήχο, μόλις έφτασαν στην Sportingbet.gr! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Εθνικός Πειραιώς με 24 βαθμούς μοιράζεται την 8η θέση με τον Παμβοχαϊκό και θέλει τους βαθμούς για να διατηρηθεί μέσα στην πρώτη 8αδα που οδηγεί στα πλέι οφ αποφεύγοντας παράλληλες πιθανές περιπέτειες στα πλέι άουτ. Στον Α΄γύρο ο Εθνικός νίκησε στο Μετς με 3-0 και ο Σάκης Ψάρρας έχει από καιρό χαρακτηρίσει τον αγώνα κομβικό και για τις δύο ομάδες. «Ο αγώνας είναι κρίσιμος και για τις δύο ομάδες αλλά εάν θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα ακόμα τη μεγαλύτερη ανάγκη για βαθμούς την έχει ο Παναθηναϊκός. Δεν πήγαμε καλά στον αγώνα κυπέλλου και περιμένω την αντίδραση μας σε αυτό το ματς. Εάν πάρουμε τρίποντο θα ξεφύγουμε 13 βαθμούς από τον Παναθηναϊκό ο οποίος σίγουρα έχει και το βάρος του "πρέπει" που παίζει το ρόλο του», δήλωσε ο Σάκης Ψάρρας.

Ο Παναθηναϊκός έχει 14 βαθμούς και θέλει τη νίκη για να μειώσει τη βαθμολογική διαφορά από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολη που έχει 20 ώστε να μειωθεί και η βαθμολογική διαφορά στα πλέι άουτ. «Όλοι οι αγώνες μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου είναι πολύ κρίσιμοι και ιδιαίτεροι για τον Παναθηναϊκό. Μετά υπάρχουν και τα ματς των πλέι άουτ. Δεν έχουμε πολυτέλεια να διαλέγουμε αγώνες. Θέλουμε βαθμούς από όλα τα ματς και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε στα πέντε ματς που απομένουν», δήλωσε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα