Δοκιμάζεται στην Κηφισιά ο Ηρακλής

Gazzetta team
Δοκιμάζεται στην Κηφισιά ο Ηρακλής

bet365

Ντέρμπι αναμένεται να γίνει και στο Ζηρίνειο με την Κηφισιά να υποδέχεται τον Ηρακλή σε κρίσιμο αγώνα για την πρώτη 4αδα του πρωταθλήματος στο πρωτάθλημα Volley League.

Στο Ζηρίνειο θα βρεθούν αντίπαλοι και πάλι τα αδέλφια Εφραιμίδη με το Νικήτα να είναι στην Κηφισιά και τον Δημήτρη να είναι να στον Ηρακλή.

Ο ΑΟΠ Κηφισιάς με 24 βαθμούς μοιράζεται την 6η θέση με Εθνικό Πειραιώς και Νίκη Αιγινίου και ο πρώτος μεγάλος στόχος είναι να αποφύγει τις περιπέτειες των πλέι άουτ και από εκεί και πέρα να κυνηγήσει και την 4αδα. Η ομάδα του Κώστα Αρσενιάδη προέρχεται από την ήττα στο Αιγίνιο και στα ματς που έχει μπροστά θέλει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο ακραίος του ΑΟΠ Κηφισιάς και στο παρελθόν και του Ηρακλή Νικήτας Εφραιμίδης δήλωσε: «Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και κάθε παιχνίδι, κάθε βαθμός έχει μεγάλη σημασία για όλες τις ομάδες. Αυτή την αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον Ηρακλή ο οποίος προέρχεται από νίκη στο κύπελλο απέναντι στην ΑΕΚ και καλή εμφάνιση απέναντι στον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Ο Ηρακλής παίζει έχει έμπειρους παίκτες και είναι βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Εμείς μέσα στο Ζηρίνειο, παίζοντας καλά δεν φοβόμαστε κανέναν αντίπαλο. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και αν περιορίσουμε τα λάθη μας θεωρώ ότι θα φτάσουμε στη νίκη».

Ο Ηρακλής Πετοσφαίριση προέρχεται από τρεις αγώνες στο τάι μπρέικ και μάλιστα την προηγούμενη αγωνιστική έγινε η πρώτη ομάδα που έκοψε βαθμό από τον Ολυμπιακό. Η εβδομάδα συνεχίστηκε με επιτυχίες καθώς ο Ηρακλής νίκησε στο Μετς την ΑΕΚ και προκρίθηκε στο φάιναλ-4 του κυπέλλου. Η ψυχολογία είναι στα ύψη αλλά υπάρχει και κουραση. Ο Ηρακλής έχει 28 βαθμούς και κρατάει μόνος του την 4η θέση. Η αποστολή του «γηραιού» από την Τετάρτη έχει μείνει στην Αθήνα. Εκανε βάρη στο Ρέντη και προπονήσεις στο βοηθητικό του ΣΕΦ.

Ο φορμαρισμένος ακραίος του Ηρακλή Δημήτρης Εφραιμίδης δήλωσε: «Για να είμαι ειλικρινής έχω χάσει το μέτρημα στις αναμετρήσεις με τον αδελφό μου Νικήτα. Νομίζω πως έχω ένα μικρό προβάδισμα... Η Κηφισιά είναι μία κλασική έδρα με υψηλό βαθμό δυσκολίες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Είμαστε σε άριστη κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η πρόκριση στο κύπελλο μας έχει ανεβάσει πολύ. Δεν υποτίμησαμε την ΑΕΚ και είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε μέσα στη μεγάλη γιορτή του φάιναλ-4. Θέλουμε το διπλό για να πάμε για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία αλλά δεν κυνηγάμε τον Φοίνικα στη βαθμολογία ή κάποια άλλη ομάδα. Δεν πιεζόμαστε. Εχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πάμε για νίκες με όποια ομάδα κι αν παίζουμε και αυτό το δείξαμε με την προσπάθεια που κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα