Φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου ο ΠΑΟΚ

Φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου ο ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Φιλοξενεί τον Φοίνικα Σύρου ο ΠΑΟΚ

bet365

Το τηλεοπτικό ντέρμπι κορυφής μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Φοίνικα θα ξεκαθαρίσει πιθανότατα και μαθηματικά την υπόθεση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα Volley League.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από τη νίκη επί της Νίκης Αιγινίου που του έδωσε και την πρόκριση στο φάιναλ-4 του κυπέλλου ενώ στο πρωτάθλημα νίκησε τον Ηρακλή στη Χαλκίδα με 3-0 σετ. Τον χωρίζουν 9 βαθμοί από τον Φοίνικα και με νίκη κλειδώνει την 2η θέση.

O προπονητής του ΠΑΟΚ Ντανιέλε Ρίτισι δήλωσε για τον αγώνα με τον Φοίνικα: «Αφήνουμε πίσω μας το κύπελλο. Θα σχοληθούμε με το φάιναλ-4 όταν έρθει η ώρα. Οι αγώνες που έρχονται στο πρωτάθλημα δεν έχουν τη μεγάλη βαθμολογική πίεση αλλά είναι οι αγώνες που θέλω να δω αλλαγή νοοτροπίας στην ομάδα από τους ίδιους τους παίκτες. Είναι τα στοιχεία που θα μας δώσουν το κάτι διαφορετικό για τα πολύ κρίσιμα ματς που θα κρίνουν τίτλους. Ο Φοίνικας μπορεί να προέρχεται από αρνητικά αποτελέσματα αλλά είναι ομάδα που διαθέτει καλά στοιχεία. Περιμένω να παίξει ελεύθερα σε αυτό τον αγώνα και πρέπει να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα».

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Ο Φοίνικας προέρχεται από περίοδο κάμψης ύστερα από τις δύο ήττες με Παμβοχαϊκό και Εθνικό στην έδρα του αλλά και τον αποκλεισμό από το κύπελλο. Θέλει να κάνει μία καλή εμφάνιση που θα τον επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών και κυρίως θα τονώσει και πάλι το ηθικό της ομάδας. Εχει 32 βαθμούς έναντι 28 του Ηρακλή που ακολουθεί αλλά σε περίπτωση ήττας τα περιθώρια θα στενέψουν και θα μπει σε περιπέτειες ακόμα και για την 4αδα.

Ο πασαδόρος του Φοίνικα Θεοδώσης Ηλίας δήλωσε: «Η ομάδα προέρχεται από μία σειρά από ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ξέρουμε πως ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλη δυναμική αλλά ταξιδεύουμε στη Θεσσαλονίκη για να διεκδικήσουμε τη νίκη όπως σε κάθε αγώνα. Θέλουμε τη νίκη για να αναπτερωθεί το ηθικό μας. Η ομάδα έκανε καλή προετοιμασία όλη την εβδομάδα και είμαστε στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Εχουμε αφήσει πίσω τα ματς που χάσαμε αλλά δεν χάθηκε τίποτα στο πρωτάθλημα. Εχουμε μπροστά μας πολύ δρόμο και είναι στο χέρι μας να κάνουμε την υπέρβαση».

Ο Φοίνικας Σύρου με τον ΠΑΟΚ έχουν αγωνιστεί 21 φορές από το 2008 οπότε οι νησιώτες ανέβηκαν στην Volleyleague. Ο ΠΑΟΚ έχει μικρό προβάδισμα 11-10 στις νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα