Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό

Φώτης Καρακούσης
Ξεχωρίζει το ντέρμπι του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό

bet365

Ο αγώνας του Ηρακλή με τον Ολυμπιακό είναι το μεγάλο παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής της Volley League.

Μπορεί να έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος καθώς ο Ηρακλής ακόμα ψάχνει να βρει τον δρόμο του, ωστόσο μια αναμέτρηση του... γηραιού με τον Ολυμπιακό παραμένει ντέρμπι. Οι «κυανόλευκοι» θα υποδεχθούν το Σάββατο (17:00 ΕΡΤ2) τους «ερυθρόλευκους» με το μεγάλο φαβορί να είναι οι φιλοξενούμενοι και τους γηπεδούχους να παλεύουν για την έκπληξη που αν την πετύχουν θα κάνουν άλμα τετράδας.

Από την άλλη οι Πειραιώτες είναι πρώτοι με 10 βαθμούς διαφορά χωρίς να έχουν χάσει ούτε ματς και θέλουν να κρατήσουν το αήττητο σερί τους, σπάζοντας από την άλλη το επίσης αήττητο (εντός έδρας) σερί του Ηρακλή.

Προύσαλης: «Έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη»

Ο πλέον φορμαρισμένος παίκτης του Ηρακλή και ηγέτης της ομάδας που στο παρελθόν πέρασε από τον Ολυμπιακό είναι ο Κώστας Προύσαλης ο οποίος δήλωσε: «Ο Ηρακλής στα καλά και στα δύσκολα πάντα έχει στόχο τη νίκη με όποια ομάδα και να παίζει. Φυσικά γνωρίζουμε τον αντίπαλο μας αλλά η σκέψη μας και η ψυχολογία μας έχει προσανατολισμό νίκης και αυτό δεν αλλάζει. Είμαστε σε καλή κατάσταση, δεν έχουμε απουσίες και η ψυχολογία μας είναι καλή. Θέλουμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας με τους πρωτοπόρους και αήττητους αλλά και εμείς δεν έχουμε κρατήσει τυχαία το αήττητο στη Μίκρα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα για τη νίκη και σίγουρα θα έχουμε τη συμπαράσταση των φίλων μας».

Μπενίτεθ: «Να συνεχίσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του τα εξής: «Ήρθαμε απευθείας στη Θεσσαλονίκη από το Βέλγιο αφού έχουμε μπροστά μας ένα αγώνα για το εγχώριο πρωτάθλημα. Πρόκειται για μια αναμέτρηση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ο Ηρακλής παίζει καλά στην έδρα του όλη τη σεζόν, έχει εμπειρία και μαχητική ομάδα. Εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, προερχόμαστε από συνεχείς αγώνες αλλά είμαστε σε καλό επίπεδο. Θέλουμε να συνεχίσουμε νικηφόρα τις υποχρεώσεις μας».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα