Αλεξίεφ ο 100ός «ερυθρόλευκος» MVP!

Αλεξίεφ ο 100ός «ερυθρόλευκος» MVP!

Δημήτρης Τομαράς
Αλεξίεφ ο 100ός «ερυθρόλευκος» MVP!

bet365

Ο Αλεξίεφ, ακραίος της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού γίνεται ο 100ός αθλητής του συλλόγου που αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής ή πρωταθλήματος από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός.
Ο Βούλγαρος διεθνής ακραίος αναδείχτηκε πολυτιμότερος αθλητής (σ.σ. MVP) της 16ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Volley League. Έγινε έτσι ο ο 100ός αθλητής του Ολυμπιακού που αναδεικνύεται MVP αγωνιστικής ή πρωταθλήματος από το 1998 που καθιερώθηκε ο θεσμός. Ο Τεοντόρ Αλεξίεφ στη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 3-1 σετ στο ντέρμπι κορυφής σημείωσε 14 πόντους που προήλθαν από 12 επιθέσεις και 3 μπλοκ. Μάλιστα στην επίθεση έπιασε ποσοστό αποτελεσματικότητας 80% με 12/15 τελειωμένες επιθέσεις. Στην υποδοχή πήρε τις 30 από τις συνολικά 59 που καταγράφηκαν σε τρεις παίκτες του Ολυμπιακού με ποσοστό απολεσματικότητας 47% και 27%.
Ο Αλεξίεφ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μενέν στον πρώτο προημιτελικό του Challenge Cup πληροφορήθηκε την διάκριση του και δήλωσε: «Ο τίτλος του MVP, είναι αποτέλεσμα της ομαδικής δουλειάς και του τρόπου που λειτουργούμε στους αγώνες. Χαίρομαι που στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ πήραμε άλλη μια νίκη, χάρη στην οποία εξασφαλίζουμε κατά μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας δίνει ώθηση για να αντεπεξέλθουμε στην δύσκολη συνέχεια. Ο τίτλος του MVP είναι μια επιπλέον επιβράβευση σε ατομικό επίπεδο που... δέχομαι με ευχαρίστηση και την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου και σε όλο το τεχνικό επιτελείο».
 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα