Για το σερί ο ΠΑΟΚ με τον Εθνικό

Gazzetta team
Για το σερί ο ΠΑΟΚ με τον Εθνικό

bet365

O ανανεωμένος ΠΑΟΚ μετά την αποστολή στο Φριντρισχάφεν επιστρέφει στις εγχώριες υποχρεώσεις του και υποδέχεται τον Εθνικό Πειραιώς.


Οι πρωταθλητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί τους στο πρωτάθλημα και να ανεβάσουν ρυθμούς στην απόδοση τους, ενώ ο Εθνικός θέλει να αποκομίσει θετικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια να μείνει στην 8αδα (15η αγωνιστική, 3/2, 17.00, Διαιτητές: Δανιηλίδου, Στεργιόπουλος Δ.).

Ο ΠΑΟΚ πριν μία εβδομάδα νίκησε 3-0 τη Νίκη Αιγινίου σε εξ αναβολής αγώνα της 10ης αγνωιστικής και βρίσκεται στους 35 βαθμούς και στη 2η θέση. Νέο πρόσωπο αναμένεται να είναι ο Κάσσανδρος Στίγγας ο οποίος με το Νο 12 στη φανέλα του θα ενισχύει στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Για την ακρίβεια επιστρέφει στον δικέφαλο μετά τη σεζόν 2013-14.

Ο Κάσσανδρος Στίγγας δήλωσε για την επιστροφή του:«Είναι τιμή μου που αγωνίζομαι στον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Κάθε αθλητής και ειδικά Ελληνας θα ήθελε να είναι μέλος αυτού του ρόστερ. Γνωρίζω πως ο κόσμος του ΠΑΟΚ θα ήθελε ένα μεγαλύτερο όνομα αλλά αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο για μένα. Κλήθηκα για να ενισχύσω την ομάδα σε κρίσιμη περίοδο. Μπορώ να ανταπεξέλθω. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για διατηρηθεί ο ΠΑΟΚ στη θέση του πρωταθλητή. Ημουν πάλι στον ΠΑΟΚ πριν από πέντε χρόνια και βλέπω πολλές διαφορές σε σύγκριση του σήμερα με το τότε. Ο ΠΑΟΚ έχει ανέβει πολλά επίπεδα Δεν έχει καμία σχέση με εκείνη την ομάδα σε επίπεδο στόχων, οργάνωσης και φυσικά ποιότητας παικτών στο ρόστερ. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο και εύχομαι η σεζόν να έχει το ίδιο φινάλε όπως τα τρία τελευταία χρόνια».

Ο λίμπερο του ΠΑΟΚ Δημήτρης Κωνσταντινίδης είπε για τον αγώνα: «Αφήνουμε πίσω το ευρωπαϊκό παιχνίδι και την κουραστική εβδομάδα. Ο Εθνικός είναι μια νέα ομάδα και έχει δείξει ότι δουλεύει καλά. Έχει κάνει σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα. Θα παίξει απέναντι μας χωρίς άγχος για να πάρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε την ποιότητα σαν ομάδα για να αποδείξουμε την ανωτερότητά μας και να φτάσουμε στη νίκη και τους 3 βαθμούς, που είναι το σημαντικότερο για εμάς».

Ο Εθνικός Πειραιώς με 19 βαθμούς είναι στην 7η θέση και ότι καταφέρει να πάρει από τον αγώνα θα είναι κέρδος. Η ομάδα του Σάκη Ψάρρα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Καναδό Άντριου Μακ Γουίλαμ και το λίμπερο Βασίλη Καρασαββίδη ο οποίος μάλιστα θα παίξει αντίπαλος κόντρα στην παλιά του ομάδα και στο γήπεδο που πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων. «Ηρθα στον Εθνικό για να βοηθήσω το στόχο της παραμονής του. Για μένα ο ΠΑΟΚ είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου και στην καρδιά μου και το να παίζω αντίπαλος του είναι ιδιαίτερη στιγμή. Κοιτάμε μπροστά. Θέλω να κάνω καλή εμφάνιση με τη νέα μου ομάδα. Ο ΠΑΟΚ έχει διαφορετικούς στόχους από τον Εθνικό αλλά παρόλα αυτά θα παλέψουμε για θετικό αποτέλεσμα», είπε ο Βασίλης Καρασσαβίδης.

Στον Α΄γύρο ο ΠΑΟΚ νίκησε στην Καλλιθέα τον Εθνικό Πειραιώς με 3-0 σετ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις που έκαναν οι ομάδες στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο:


ΠΑΟΚ
ΑΠΕΚΤΗΣΕ
1.Κάσσανδρος Στίγγας (Κεντρικός) (Από το Νέστωρ Θεσσαλονίκης) (26/01/2018)
2.Νικολάι Ουτσίκοφ (Βουλγαρία) (Διαγώνιος) (15/01/2018)
3.Κουμεντάκης Ραφαήλ (Ακραίος) (Ναντ) (15/12/2017)
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ
1.Παναγιώτης Παπαδόπουλος (Κεντρικός) (Συνεχίζει στη Νίκη Αιγινίου)
2.Ερνάντο Γκόμεζ (Βενεζουέλα) (Διαγώνιος) (Συνεχίζει στον Ηρακλή Χαλκίδας) (29/12/2017)
3.Νίκος Παπαγγελόπουλος (Κεντρικός) (Πήγε στην Κηφισιά) (16/12/2017)


ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΑΠΕΚΤΗΣΕ
1.Άντριου Μακ Γουίλαμ (Καναδάς) (Ακραίος) (Από τον Ηρακλή Χαλκίδας) (26/1/2018)
2.Βασίλης Καρασαββίδης (Λίμπερο) (18/1/2018)
ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕ
1.Νίκος Δελιπρίμης (ακραίος) (Συνεχίζει στον Ηρακλή Χαλκίδας) (13/1/2018)

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα