Νίκη Ηρακλή και άλλα προβλήματα σε Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Νίκη Ηρακλή και άλλα προβλήματα σε Παναθηναϊκό

bet365

Ακόμα μία νίκη για Ηρακλή, ακόμα μία ήττα για Παναθηναϊκό. Οι... κυανόλευκοι νίκησαν τους «πράσινους» με 3-1 μείωσαν στον βαθμό την διαφορά τους από την τετράδα και έβαλαν ακόμα πιο δύσκολα στους αντιπάλους τους.

Ο Ηρακλής νίκησε τον Παναθηναϊκό με 3-1 σετ και σημείωσε την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα που τον ανέβασε στους 24 βαθμούς μετά την 14η αγωνιστική. Αντίθετα ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ένατη συνεχόμενη ήττα του και έμεινε στους 9 βαθμούς. Οι πράσινοι αγωνίστηκαν με πασαδόρο τον νεαρό Ρουσόπουλο ενώ εκτός αποστολής ήταν ο Δρογκάρης.

Τα σετ: 3-1 (25-22, 33-31, 20-25, 25-17) σε 105΄.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Ορφανός): Προύσαλης, Τζιουμάκας, Φωτειάδης, Αρμενάκης, Εφραιμίδης, Φέργκιουσον / Μπαμπαλιούτας (λ), Ελευθερίου, Μούχλιας, Ευγενίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ανδρεόπουλος): Μπατατζίμ, Πανταλέων, Μπέλος, Γιονάτας, Σιλμπερνάγκελ, Ρουσόπουλος / Γκούζντα (λ), Μπολτζάνι.

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Ηταν μια σημαντική νίκη, μας κρατάει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Αυτό θέλαμε και το επιθυμούσαμε πολύ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και σε αυτόν τον κόσμο που πάλι γέμισε την Μικρα και δημιούργησε για εμάς μια φοβερή ατμόσφαιρα και αυτό μας δίνει δύναμη. Συνεχίζουμε σε ένα δύσκολο πρόγραμμα.

Ο παίκτης του Ηρακλή Κώστας Προύσαλης δήλωσε: «Θετικό το τρίποντο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας συμπαραστάθηκε, του αφιερώνουμε την νίκη. Τώρα κοιτάμε τον επόμενο αγώνα.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Δημήτρης Ανδρεοπουλος δήλωσε : «Προσπαθήσαμε όσο περισσότερο μπορούσαμε αλλά δεν τα καταφέραμε».

* Από την ΕΣΑΠ ανακοινώνεται πως λόγω τεχνικού προβλήματος δεν υπάρχει άμεσα η στατιστική κάλυψη του αγώνα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα