Για τη νίκη και στο ντέρμπι του Πειραιά ο Ολυμπιακός

Για τη νίκη και στο ντέρμπι του Πειραιά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Για τη νίκη και στο ντέρμπι του Πειραιά ο Ολυμπιακός

bet365

H μονομαχία των δύο ομάδων του Πειραιά του Ολυμπιακού και του Εθνικού θα γίνει στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά και την εντυπωσιακή νίκη επί της Λοκομοτίβ Μπακού θέλουν να συνεχίσουν την αήττητη πορεία στο πρωτάθλημα ενώ ο Εθνικός θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του επισκέπτοντας την έδρα του Ολυμπιακού μετά από 28 χρόνια.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ δήλωσε στο osfp.gr: «Επιστρέφουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα και για την ομάδα μας είναι σημαντικό να δώσει μια συνέχεια στις καλές εμφανίσεις. Προσπαθούμε να μην αποπροσανατολιστούμε με τα διαφορετικά παιχνίδια που έχουμε παίξει και να είμαστε συγκεντρωμένοι ακριβώς στο να δίνουμε τον καλύτερό μας αυτό στο γήπεδο. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν στο προηγούμενο παιχνίδι και μας βοήθησαν, γιατί θέλουμε να βλέπουμε γεμάτο το γήπεδό μας και να μοιραζόμαστε τα παιχνίδια μας με τον κόσμο μας».

Ο Εθνικός Πειραιώς προέρχεται από την εντός έδρα ήττα στον αγώνα με τον Παμβοχαϊκό. Με 19 βαθμούς σε 13 αγώνες είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας αλλά με δεδομένο τον έντονο ανταγωνισμό δεν ασθάνεται ακόμα ασφαλής για το στόχο της παραμονής. Ο Σάκης Ψάρρας θα έχει στην διάθεση του και τον διεθνή λίμπερο Βασίλη Καρασαβίδη του οποίου η μεταγραφή ολοκληρώθηκε και σήμερα Παρασκευή 19/1 εκδόθηκε και το δελτίο του.

Ο προπονητής του Εθνικού Περαιώς Σάκης Ψάρρας δήλωσε: «Είμαστε ρεαλιστές και ξέρουμε πως η δυναμικότητα του Ολυμπιακού είναι πολύ μεγαλύτερη από τη δική μας. Αυτό δε μας εμποδίζει όμως να κάνουμε μία καλή εμφάνιση και να προσπαθήσουμε να γίνουμε ανταγωνιστικοί όπως και στον αγώνα του Α΄γύρου. Η ομάδα μου δουλεύει σκληρά, περιμένουμε κάποιες κινήσεις για να πετύχουμε το μεγάλο στόχο της παραμονής».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα