Καμία έκπληξη, μεταφέρθηκε σε άλλη ημερομηνία το F4 του Λιγκ Καπ

Καμία έκπληξη, μεταφέρθηκε σε άλλη ημερομηνία το F4 του Λιγκ Καπ

Φώτης Καρακούσης
Καμία έκπληξη, μεταφέρθηκε σε άλλη ημερομηνία το F4 του Λιγκ Καπ

bet365

Όποιος περίμενε πως το final-4 του Λιγκ Καπ θα γινόταν κανονικά στις 27-28/1 έπεσε και πάλι έξω. Χωρίς ακόμα να ξέρουμε τις ομάδες που θα βρεθούν εκεί, η διοργάνμωση αναβλήθηκε για τις 3-4/3!

Πέρσι το final-4 παρότι διαφημίστηκε τόσο πολύ και κυρίως παρότι το πρωί είχε γίνει επίσημη συνέντευξη Τύπου στην Κύπρο, δεν διεξήχθη καν και απλά υπήρξε ένας τελικό στο Ρέντη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ. Φέτος η αλήθεια είναι πως ελάχιστοι περίμεναν πως όλα θα πήγαιναν καλά με το Λιγκ Καπ και δυστυχώς έπεσαν έξω.

Και έπεσαν γιατί και φέτος υπήρξε αρχικά μετάθεση του final-4 και γράφουμε αρχικά γιατί κανείς δεν μπορεί να είναι πλέον σίγουρος. Συγκεκριμένα από την στιγμή που το ΑΣΕΑΔ δεν έβγαλε απόφαση για το ποια από τις δύο ομάδες (Φοίνικας Σύρου, Ηρακλής Χαλκίδας) έπρεπε να προκριθεί, η Λίγκα ανακοίνωσε πως το final-4 δεν θα διεξαχθεί τελικά στις 27-28/1, αλλά μετατέθηκε για τις 3-4/3!

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ανακοινώνεται ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του ΑΣΕΑΔ αν και έγινε πολύωρη διάσκεψη μεταξύ των μελών του Α’ Τμήματος, δεν εξεδόθη απόφαση για το θέμα της 1ης θέσης του Γ’ Ομίλου του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, μεταξύ των ΤΑΑ ΑΟ Φοίνικας Σύρου και ΤΑΑ ΑΠΦΣ Ηρακλής Χαλκίδας, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ημερών.

Κατόπιν αυτού και με το δεδομένο ότι δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για τη διοργάνωση του Final 4 στις ήδη προγραμματισθείσες ημερομηνίες (27-28/1), το φάιναλ-4 της διοργάνωσης μεταφέρεται για τις 3-4 Μαρτίου 2018.

Στις ημερομηνίες που ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί το φάιναλ-4 4 του Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, δεν θα διεξαχθεί καμία αγωνιστική».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα