Αποχαιρέτησε τον Γκόμεζ όπως του άξιζε...

Αποχαιρέτησε τον Γκόμεζ όπως του άξιζε...

Φώτης Καρακούσης
Αποχαιρέτησε τον Γκόμεζ όπως του άξιζε...

bet365

Με μία συνέντευξη Τύπου ο ΠΑΟΚ αποχαιρέτησε τον Ερνάντο Γκόμεζ όπως πραγματικά του άξιζε.

Για το τι σημαίνει Γκόμεζ για τον ΠΑΟΚ γράψαμε στο χθεσινό μπλογκ. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα ήταν ο άνθρωπος που άλλαξε την ιστορία της ομάδας αυτής και γιαυτό παρά το πρόβλημα που αντιμετώπισε, οι Θεσσαλονικείς περίμεναν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Ένα πρόβλημα που τελικά δεν ξεπέρασε και έτσι χθες υπήρξε το διαζύγιο. Ένα διαζύγιο που επίσημα έγινε γνωστό σήμερα, μέσω συνέντευξη Τύπου, με τον ΠΑΟΚ να αποχαιρετά έναν σπουδαίο παίκτη όπως πραγματικά του αξίζει.

Τσαλόπουλος: «Ο Χάρι άλλαξε το επίπεδο της ομάδας»

Αρχικά τον λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος αναφέροντας τα εξής:μ «Είναι μια διαφορετική συνέντευξη καθώς έως τώρα συνηθίζαμε να παρουσιάζαμε μόνο παίκτες. δυστυχώς ήταν γραπτό να γίνει και αυτό.

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε, τόσο εγώ προσωπικά όσο και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΑΟΚ, σε δύσκολη θέση. Και αυτό, διότι έπρεπε να πάρουμε μια δύσκολη απόφαση. Ο λόγος ήταν ότι ο χρόνος που χρειαζόταν ο Χάρι δεν έφτανε για τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι στόχοι ήταν δεδομένοι από την αρχή της περιόδου και μετά από πάρα πολύ μεγάλη σκέψη, καταλήξαμε ότι έπρεπε, δυστυχώς, να πάρουμε την απόφαση και να προχωρήσουμε σε κάτι άλλο, διαφορετικό.

Όπως ανέφερα, ήταν μια δύσκολη απόφαση, διότι ο Ερνάρντο Γκόμεζ, εκτός από ένας μεγάλος αθλητής, είναι ο άνθρωπος που πριν 3 χρόνια, με την τότε διοίκηση και με άλλους παίκτες, κατάφεραν να αλλάξουν επίπεδο της ομάδας, η οποία από τα χαμηλά επίπεδα έγινε πρωταθλήτρια Ελλάδος. Για αυτό το λόγο, ο Χάρι Γκόμεζ είναι και θα παραμείνει για εμάς μια ξεχωριστή προσωπικότητα, πέρα από μεγάλος αθλητής.

Στη ζωή κανείς δεν ξέρει πως έρχονται τα πράγματα. Εύχομαι να συναντηθούμε ξανά. Τονίζω ότι ο λόγος ήταν ο χρόνος που χρειαζόταν για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Δεν επαρκούσε ώστε η ομάδα να ωφεληθεί από την αξία του παίκτη, του ανθρώπου Γκόμεζ.

Του εύχομαι υγεία, στον ίδιο προσωπικά αλλά και στην οικογένειά του, και ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί στην καριέρα του. Να αφήσουμε ο χρόνος να δουλέψει ευεργετικά και για τις δυο πλευρές και εύχομαι να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον».

Γκόμεζ: «Απόλαυσα κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ»

Από την πλευρά του ο Ερνάντο Γκόμεζ ανέφερε τα εξής: «Χρόνια πολλά σε όλους. Είναι από τις πιο δύσκολες στιγμές. Απόλαυσα κάθε λεπτό που ήμουν στον ΠΑΟΚ. Γνώριζα ότι μετά τον τραυματισμό μου οι πιθανότητες να ξαναπαίξω ήταν στο 50%. Σίγουρα θα μου λείψουν οι στιγμές με τους συμπαίκτες στα αποδυτήρια.

Είναι πολύ ωραίο να διαβάζεις διάφορα σχόλια από όλους. Κάποιοι φίλαθλοι έγραψαν ότι έπρεπε να αποχωρήσω. Αυτό δημιουργούσε, κάποιες φορές, αμφιλεγόμενα συναισθήματα. Είμαι αθλητής και πάντα πρέπει να παλεύω για την ομάδα.

Έχω πολύ καλές σχέσεις με όλους. Συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους και τους ευχαριστώ για αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα