Ο Κουμεντάκης φέρνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Ο Κουμεντάκης φέρνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ

Φώτης Καρακούσης
Ο Κουμεντάκης φέρνει αλλαγές στον ΠΑΟΚ

bet365

Μεγάλες αναμένονται οι αλλαγές στον ΠΑΟΚ μετά και την συμφωνία με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Στόχος ο καλύτερος δυνατός ψηλός, ενώ θα υπάρξει μικρή αναμονή και για Γκόμεζ.

Το ότι ο ΠΑΟΚ που θα παλέψει για το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα, δεν θα είναι ίδιος με αυτόν που έχει αγωνιστεί έως τώρα, το γράφαμε από το ξεκίνημα και ήταν σίγουρα δεδομένο. Οι Θεσσαλονικείς ετοιμάζουν αλλαγές, οι οποίες άλλες θα γίνουν άμεσα και άλλες θα γίνουν στην συνέχεια.

Συγκεκριμένα η πρώτη αλλαγή που ήταν να γίνει μέχρι τις 15/12 θα είναι αυτή στα άκρα με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη να παίρνει τη θέση του Μαρτίνες Γκιόν. Ο Έλληνας διεθνής ακραίος θα αποκτηθεί για να βοηθήσει στην υποδοχή, ενώ και λόγω ύψους αναμένεται να βοηθήσει και στο μπλοκ.

Με την συμφωνία με τον Κουμεντάκη ανοίγει μία θέση ξένου με τις επόμενες αλλαγές να μπορούν να γίνουν από τις 15/12 έως τις 31/1 και να είναι απεριόριστες. Ο Ντανιέλε Ρίτσι είναι δεδομένο πως κοιτάζει για ξένο κεντρικό με τα ονόματα του Λούκας Ρανγκέλ και Ντέιβιντ Λι να είναι αυτά που ακούγονται περισσότερο.

Και οι δύο έχουν την δική τους ιστορία στην ομάδα, καθώς ο Βραζιλιάνος ήταν μέλος αυτής που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα, ενώ ο Αμερικανός ήταν σε αυτή που πήρε το δεύτερο συνεχόμενο. Όποιος από τους δύο και αν αποτκηθεί είναι δεδομένο πως θα ενισχύσει σε σημαντικό βαθμό το κέντρο του ΠΑΟΚ, ενώ οι Θεσσαλονικείς κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις.

Τέλος η τελευταία αλλαγή ενδέχεται να είναι αυτή του Ερνάντο Γκόμεζ. Ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα δεν έχει βρεθεί ακόμα στο επίπεδο που και ο ίδιος θέλει, αλλά στον «δικέφαλο του βορρά» έχουν υπομονή, καθώς δεν ξεχνάνε πως πρόκειται για έναν παίκτη που είναι ξεχωριστό κεφάλαιο για το τμήμα. Αν δείξει πως μπορεί να επανέλθει στα γνωστά του στάνταρ, τότε θα μείνει.

Σε αντίθετη περίπτωση οι πρωταθλητές θα κοιτάξουν να πάρουν άλλον παίκτη στην θέση του διαγώνιου. Ονόματα και εκεί υπάρχουν, αλλά ξαναλέμε πως ο διαγώνιος από την Βενεζουέλα θα στηριχθεί, με όλα όμως τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά. Σε απλά ελληνικά ο ΠΑΟΚ που έχασε από τον Ολυμπιακό στην Πυλαία, δεν θα έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ που θα φιλοξενηθεί από τους Πειραιώτες στο Ρέντη στον δεύτερο γύρο και μένει να δούμε πόσο σημαντική θα είναι η ενίσχυση αυτή.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα