Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική

Gazzetta team
Παμβοχαϊκός - Παναθηναϊκός για την 6η αγωνιστική

bet365

Με το ντέρμπι μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του Παναθηναϊκού θα ολοκληρωθεί η 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». Και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς και ειδικά ο Παμβοχαϊκός που δεν έχει ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα (6η αγωνιστική, 4/12, 18.00, WEB ΕΡΤ. Διαιτητές: Βουδούρης, Νικολόπουλος).

Πρώτο τραπέζι Vista! Με ανανεωμένη πλατφόρμα και νέο mobile site. (21+)!

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στις 21 Οκτωβρίου στο ίδιο γήπεδο για το Λιγκ Καπ «Νίκος Σαμαράς» και ο Παμβοχαϊκός είχε νικήσει 3-0 σετ. Από εκείνη την ομάδα του Παμβοχαϊκού αποχώρησαν ο Περίνι και ο Τρέβορ και ανέλαβε πασαδόρος ο Μοράλες. Ο Παμβοχαϊκός πέρασε το δύσκολο πρόγραμμα με τα φαβορί του πρωταθλήματος αλλά μετά από πέντε αγωνιστικές δεν έχει κάποιο βαθμό και πλέον δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για βαθμολογικές απώλειες, ειδικά στους εντός έδρας αγώνες.

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο γήπεδο για να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Μέρα με τη μέρα η ομάδα δείχνει να είναι καλύτερα. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει σχέση με την ομάδα που παίξαμε στο Λιγκ Καπ. Εχει βελτιωθεί και έχει δέσει ως ομάδα και αυτό φάνηκε στα τελευταία παιχνίδια. Εχουμε υπομονή και υπομονή για τη συνέχεια. Δεν έχουμε άγχος και πίεση αλλά εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας», είπε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας.

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη νίκη επί της Παναχαϊκής. Οι πράσινοι θέλουν να πετύχουν την τρίτη τους νίκη στο πρωτάθλημα και την πρώτη εκτός έδρας. Η εβδομάδα κύλησε με τον Μπολτζάνι να χάνει προπονήσεις λόγω τενοντίτιδας στο πόδι. Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού Γιώργος Δρογκάρης δήλωσε: «Θα είναι αμφίρροπος και δύσκολος αγώνας διότι και οι δύο ομάδες καίγονται για τους βαθμούς. Ειδικά ο Παμβοχαϊκός δεν έχει άλλα περιθώρια. Για μας θα είναι κομβικός αγώνας. Με νίκη θα κάνουμε τη διαφορά γιατί θα πατήσουμε πιο γερά στη βαθμολογία και θα ξεφύγουμε από τις τελευταίες θέσεις. Την προσεχή εβδομάδα παίζουμε με τον Εθνικό. Εάν μπορέσουμε να πάρουμε αυτά τα δύο ματς θα αλλάξουν τα δεδομένα».
Σε 12 αγώνες πρωταθλήματος ο Παμβοχαϊκός προηγείται στις νίκες με 7-5.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα