Κανονικά στη VolleyLeague ο Παναθηναϊκός!

Κανονικά στη VolleyLeague ο Παναθηναϊκός!

Κανονικά στη VolleyLeague ο Παναθηναϊκός!

Να και κάτι ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό! Οι «πράσινοι», πήραν άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της VolleyLeague και θα συμμετέχουν κανονικά στο νέο πρωτάθλημα!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Οι προσπάθειες των ανθρώπων του ΤΑΑ Παναθηναϊκός απέφεραν καρπούς και οι «πράσινοι» θα κατέβουν κανονικά στο πρωτάθλημα της VolleyLeague! Το «τριφύλλι», πήρε την απαραίτητη άδεια συμμετοχής και αυτό σημαίνει πως ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά στην πρώτη κατηγορία του βόλεϊ.

Ο φάκελος έχει γίνει αποδεκτός από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κάτι που δείχνει πως στον Παναθηναϊκό υπάρχει... ελπίδα! Σε ό,τι αφορά την έδρα, πιθανότατα αυτή θα είναι στο γήπεδο του Μετς για τη νέα χρονιά.

Πλέον αρχίζει νέο... τρέξιμο, ώστε να δημιουργηθεί ένα ανταγωνιστικό ρόστερ. Οι «πράσινοι» θα αποκτήσουν σίγουρα τρεις ξένους κι αν βρεθούν περισσότερα χρήματα μπορεί να αποκτηθεί ακόμα ένας.

Οι σίγουροι για τη νέα χρονιά είναι οι Μπελος, Πανταλεων, Γκουζντα, Ανδρεόπουλος και φυσικά ο Ανδρεοπουλος παραμένει στον πάγκο...

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Volley League:

«Σήμερα 17/10/17 συνεδρίασε εκτάκτως η επιτροπή αδειοδότησης της ΕΣΑΠ κατόπιν σχετικού αιτήματος του Παναθηναϊκός ΤΑΑ. 

Μετά από επιστάμενο έλεγχο όλων των εκκρεμοτήτων του ΤΑΑ κατά την ελεγχόμενη περίοδο διαπιστώθηκε ότι το ΤΑΑ έχει διακανονίσει όλες τις σχετικές εκκρεμότητές του προς Έλληνες και αλλοδαπούς αθλητές που είχαν αναγγελθεί στην Επιτροπή. Κατόπιν τούτου αποφασίζεται:

1) Η ανάκληση της από 21.08.2017 απόφασης της Επιτροπής περί Μη αδειοδότησης του ΤΑΑ Παναθηναϊκός. 

2) Χορηγείται στο ΤΑΑ Παναθηναϊκός  άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα volleyleague 17/18.

3) Ενημερώνεται σχετικά η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού στη οποία εκκρεμούν οι φάκελοι της αντίστοιχης αδειοδότησης των δώδεκα ΤΑΑ που θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος

Χρ. Ηλιάδης

Τα μέλη

Αν. Δημητριάδης

Λ. Κογκαλίδης»

Best of internet