Τσαλόπουλος: «Θέλουν περισσότερους ξένους για να το πάρει ο Ολυμπιακός»

Gazzetta team
Τσαλόπουλος: «Θέλουν περισσότερους ξένους για να το πάρει ο Ολυμπιακός»

bet365

Επίθεση στην ΕΣΑΠ από τον Πρόεδρο του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλο ο οποίος ανέφερε πως η διοργανώτρια αρχή θέλει να αυξηθούν οι ξένοι για να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός.

Ακόμα η ΕΟΠΕ δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για τον αριθμό των ξένων που θα αγωνιστούν την ερχόμενη περίοδο στην Volleyleague, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το θέμα αυτό έχει προκαλέσει πολλούς τριγμούς στην Λίγκα.

Αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του Προέδρου του ΤΑΑ ΠΑΟΚ Αντώνη Τσαλόπουλου ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της ΕΤ3 για το θέμα αυτό τόνισε: «Η Λίγκα θέλει να αυξήσει τους ξένους για να πάρει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Δεν κάνει καλό για το άθλημα του βόλεϊ και για την εθνική ομάδα, αν δεν σκέφτονται αυτοί το σπορ δεν μπορώ να πω κάτι άλλο εγώ. Ακόμα και να αλλάξουν τα δεδομένα εμείς θα έχουμε τέσσερις ξένους».

Για τον ΠΑΟΚ: «Πάντα υπάρχει όρεξη στον ΠΑΟΚ και πάμε για να πάρουμε το τέταρτο σερί πρωτάθλημα. Έχουμε το πνεύμα της οικογένεια και με αυτό ξεπερνάμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Με τον κύριο Κατσαρή συν αποφασίζουμε και πάμε μπροστά».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα