Κοβάτσεβιτς: «Έτσι δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην Ελλάδα»

Κοβάτσεβιτς: «Έτσι δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην Ελλάδα»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Έτσι δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα στην Ελλάδα»

bet365

Στην απόδοση της οκμάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς επισημαίνοντας πως αν οι «ερυθρόλευκες» παίζουν έτσι δεν έχουν να φοβούνται τίποτα στην Ελλάδα.

Η χαρά της κατάκτησης του τρίτου Κυπέλλου για τον Μπράνκο Κοβάτσεβιτς έχει ημερομηνία λήξης, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός του Κυπελλούχου Ελλάδας Ολυμπιακου ευχήθηκε στο τέλος της σεζόν να πανηγυρίσει ο σύλλογος όλους τους φετινούς τίτλους που διεκδικεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Παίξαμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τον ημιτελικό και όταν κάνουμε τέτοιες εμφανίσεις δεν αντιμετωπίζουμε πρόβλημα, ιδιαίτερα στην Ελλάδα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια, μετά από έναν δύσκολο ημιτελικό βρήκαν την δύναμη στον τελικό να παίξουν πολύ καλά. Δεν έχουμε πολύ χρόνο να το χαρούμε, μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια στην Ευρώπη σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ελπίζω να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στο τέλος της σεζόν όλους τους τίτλους. Παίζουμε με την Κράσνονταρ τώρα στο Challenge Cup, ωστόσο έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να προκριθούμε στον τελικό».

Στέλλα Χριστοδούλου: «Αφιερωμένο στην αδερφή μου Έλενα και στο ανιψάκι μου»

Η αρχηγός του Ολυμπιακού, Στέλλα Χριστοδούλου, κατέκτησε το 7ο Κύπελλο στη καριέρα της, τρόπαιο, που αφιέρωσε στην αδερφή της Έλενα, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της ανιψάκι. Τέλος, ευχήθηκε στο μέλλον να ξεπεράσει την Ρούξι Ντουμιτρέσκου στους τίτλους.

«Πολύ όμορφα τα συναισθήματα που νιώθω. Κάθε χρονιά υπάρχει η ίδια αγωνία και θέληση για να σηκώσω το Κυπέλλο. Είμαι ευλογημένη που η πορεία μου με έχει φέρει στον Ολυμπιακό. Μας αξίζει, δουλεύουμε σκληρά, η διοίκηση είναι οργανωμένη, οι αθλήτριες του συλλόγου είναι επαγγελματίες και μπαίνουν στο γήπεδο για να κερδίσουν. Εύχομαι να συνεχιστεί το σερί των κατακτήσεων και να φτάσουμε κάποια στιγμή σε διψήφιο αριθμό. Είναι ιδιαίτερη χρονιά για μένα, σε λίγους μήνες η αδερφή μου, Έλενα, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο μου ανιψάκι και το τρόπαιο το αφιερώνω σε αυτήν. Μεγάλη τιμή για μένα που πλησιάζω μία μεγάλη αθλήτρια στους τίτλους, την Ρούξι Ντουμιτρέσκου. Εύχομαι να την φτάσω και να την ξεπεράσω».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα