Κοβάτσεβιτς: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στον τελικό»

Κοβάτσεβιτς: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στον τελικό»

Gazzetta team
Κοβάτσεβιτς: «Πρέπει να παίξουμε καλύτερα στον τελικό»

bet365

Ικανοποιημένος μόνο από τη νίκη έμεινε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Μπράνκο Κοβάτσεβιτς με τον Σέρβο να τονίζει πως στον τελικό θα πρέπει η ομάδα του να παίξει καλύτερα.

Αναλυτικά ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» επισήμανε: «Ήταν ενδιαφέρον παιχνίδι. Ποτέ δεν έχουμε κάνει το καλύτερό μας παιχνίδι σε αυτό το γήπεδο. Σε νοκ άουτ αγώνες, αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να έρθει η νίκη και η πρόκριση. Πετύχαμε τον στόχο μας σήμερα, ωστόσο στον τελικό πρέπει να παίξουμε καλύτερα. Ελπίζω τα κορίτσια να είναι λιγότερο αγχωμένα γιατί σήμερα δείξαμε κάποιες αδυναμίες, που συνήθως δεν εμφανίζονται στους αγώνες μας. Θεωρώ κλειδί του αγώνα ο άσσος της Νιέμερ στο τέλος του δεύτερου σετ και οι επιθέσεις της Πολ στο τέλος του αγώνα» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ρούσης: «Ανάμεικτα συναισθήματα»

Ο προπονητής του ΑΟ Θήρας Γιώργος Ρούσης στάθηκε στην απώλεια του δεύτερου σετ στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό. «Κάναμε καλή προσπάθεια. Καταφέραμε να στριμώξουμε τον Ολυμπιακό και πιστεύω αξίζαμε να πάρουμε κάποιο από τα δύο πρώτα σετ. Παρόλο που στο δεύτερο ήμασταν πιο κοντά, στο πρώτο κάναμε πολλά λάθη. Αν τα είχαμε καταφέρει θα ήταν ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Έπρεπε να έχεις παραπάνω υπομονή, να κρατάς το πλάνο σου και να έχεις μεγάλη αποφασιστικότητα στις κρίσιμες στιγμές. Τα συναισθήματά μας είναι ανάμεικτα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και μας στήριξε. Ήταν ένας ημιτελικός αντάξιος ενός final-4. Προχωράμε τώρα στο πρωτάθλημα».

Κονόμι: «Αυτοκτονήσαμε στο τρίτο σετ»

Η λίμπερο του Ολυμπιακού Αρέτα Κονόμι δήλωσε: «Νομίζω δεν αφήναμε εύκολα την μπάλα να πέφτει κάτω. Στο τρίτο σετ θεωρώ ότι αυτοκτονήσαμε αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα στο τέταρτο για να πάρουμε το παιχνίδι. Μας βοήθησε πολύ ο ρυθμός από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια».

Αρτακιανού: «Εκμεταλλεύτηκε τα λάθη μας ο Ολυμπιακός»

Η λίμπερο του ΑΟ Θήρας Μαριαλένα Αρτακιανού τόνισε: «Πιστεύαμε από την αρχή ότι μπορούσαμε. Σε αρκετά σημεία χάσαμε την συγκέντρωσή μας αλλά είναι η πρώτη φορά που κοιτάμε στα μάτια τον Ολυμπιακό, μία ομάδα που μέχρι σήμερα δεν είχε χάσει σετ στην Ελλάδα. Τον κοντράραμε όσο μπορούσαμε. Στα κρίσιμα σημεία κάναμε κάποια λάθη και ο Ολυμπιακός με τόσες έμπειρες αθλήτριες το εκμεταλλεύτηκε».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα