Ανετα στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

Ανετα στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ανετα στα προημιτελικά ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 σετ τη Νέα Γενεά στο κατάμεστο κλειστό του Ασβεστοχωρίου και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών. Εκτός έδρας με την Ηλιούπολη στους «8» οι «ερυθρόλευκες».

Μπάμπεργκ - Παναθηναϊκός και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Γκιστ σκοράρει τουλάχιστον 10 πόντους! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Το παιχνίδι ήταν γιορτή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης που για πρώτη φορά στην ιστορία της έφτασε μέχρι τους «16» του θεσμού και πάλεψε με αντίπαλο τον νταμπλούχο Ελλάδας. Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που ήθελε κάνοντας διαχείριση δυνάμεων και πλέον κοιτάζει το παιχνίδι της Παρασκευής (2/2) με αντίπαλο τους Μακεδόνες για το πρωτάθλημα.

Τα σετ: 0-3 (17-25, 16-25, 18-25)

ΝΕΑ ΓΕΝΕΑ (Κοτόρτσης): Μπάγγου, Φαλιάγκα, Κοσμά, Λάππα, Στάικου, Κομνίνο / Παλτιμσισόγλου (λ), Σταυρίδη, Πέιου, Τσαπακίδου, Καριοφυλλίδου, Ρεπανίδου, Μουμώλη, Μπουρλή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Κοβάτσεβιτς): Χίπε, Βλαχάκη, Λαμπρούση, Χριστοδούλου, Πολ, Κωνσταντινίδου / Κονόμι (λ), Κοκκινάκη (λ), Νιέμερ, Παπαδοπούλου, Μιλεντίγιεβιτς.

Γιώργος Κοτόρτσης (Νέα Γενεά): «Ήταν μία γιορτή για το χωριό μας σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Τα κορίτσια αντεπεξήλθαν όσο το δυνατόν καλύτερα και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια. Συνεχίζουμε στο πρωτάθλημα για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας».

Μπράνκο Κοβάτσεβιτς (Ολυμπιακός): «Κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι σημαντικό που έπαιξαν σχεδόν όλο το παιχνίδι κάποιες αθλήτριες που δεν έχουν μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Συγχαρητήρια στη Νέα Γενεά που έπαιξε καλά και ο κόσμος της περιοχής δημιούργησε πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα