Ορφανός: «Υπερπροσπάθεια από τους παίκτες μου»

Φώτης Καρακούσης
Ορφανός: «Υπερπροσπάθεια από τους παίκτες μου»

bet365

Παρά την ήττα στον τελικό, ο τεχνικός του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός έπλεξε το εγκώμιο των παικτών του. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ

Αναλυτικά ο έμπειρος προπονητής ανέφερε τα εξής: «Όλα τα παιδιά είναι στεναχωρημένα και νομίζω δικαίως. Αυτό το διήμερο έκαναν υπερπροσπάθεια απέναντι σε αξιόλογους αντιπάλους όπως ο Φοίνικας και ο ΠΑΟΚ. Θέλω να τους ευχαριστήσω για όλη την προσπάθεια που έκαναν. Ξέρουμε ότι οι συνθήκες μέσα στη χρονιά ήταν δύσκολες αλλά τα παιδιά δεν έκανα ούτε ένα βήμα πίσω. Δυστυχώς το όνειρο δεν έγινε πραγματικότητα αλλά φθάσαμε πολύ κοντά. Συνεχίζουμε προκειμένου να βγούμε πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά. Ο Ηρακλής είναι πολύ μεγάλη ομάδα και αξίζει να βρίσκεται σε τελικούς πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Η διοίκηση έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για την ομάδα, σε καμία περίπτωση δεν σταμάτησε να βοηθάει το τμήμα αλλά νομίζω ότι χρειάζεται επιπλέον στήριξη από όλους του ανθρώπους που θέλουν τον Ηρακλή ψηλά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα