Ορφανός: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για το Κύπελλο»

Φώτης Καρακούσης
Ορφανός: «Να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για το Κύπελλο»

bet365

Για κατάκτηση του Κυπέλλου έκαναν λόγο ο τεχνικός και αρχηγός του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός και Κώστας Προύσαλης. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Να φτάσει ως το τέλος θέλει ο Ηρακλής στο φετινό final-4 κάτι που ανέφεραν και στην συνέντευξη Τύπου οι Γιάννης Ορφανός και Κώστας Προύσαλης. Αρχικά ο προπονητής του «γηραιού» ανέφερε: «Να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο και όλους τους φορείς για αυτή την διοργάνωση αλλά και την Ομοσπονδία που κάνει το καθήκον της σωστά, θέλουμε να φτάσουμε στον τελικό. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες κόντρα σε έναν καλό αντίπαλο και να συνεχίσει το όνειρο μας για την κατάκτηση του τροπαίου. Εμείς θα εξαντλήσουμε μέχρι την τελευταία πιθανότητα ώστε να είμαστε οι κάτοχοι του τροπαίου», ανέφερε ο προπονητής του Ηρακλή.

Προύσαλης: «Υποπμονή και θέληση να τα καταφέρουμε»

Από την πλευρά του ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Κώστας Προύσαλης σημείωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που συμμετέχουμε στο φαιναλ φορ του κυπέλλου για δεύτερη σεζόν. Ξέρουμε ότι θα έχουμε απέναντι μας μια δύσκολη ομάδα, όπως είναι ο Φοίνικας Σύρου. Θέλει υπομονή και θέληση για να τα καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα