Φιλίποφ: «Ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο»

Φιλίποφ: «Ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο»

Φώτης Καρακούσης
Φιλίποφ: «Ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο»

bet365

Η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ στο final-4 της Ιεράπετρας με τους Γιούρι Φιλίποφ και Θάνο Τερζή να το αναφέρουν στην συνέντευξη Τύπου. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Με χαμηλούς τόνους, αλλά και αισιοδοξία για την κατάκτηση του Κυπέλλου εμφανίστηκαν στην συνέντευξη Τύπου ο προπονητής και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Γιούρι Φιλίποφ και Θάνος Τερζής αντίστοιχα. Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο της Ιεράπετρας για την φιλοξενία και εύχομαι στις δύο ημέρες να είναι γεμάτο το γήπεδο και να δουν τα παιδιά τρία καλά παιχνίδια».

Σε ερώτηση για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα από την στιγμή που ανέλαβε επισήμανε: «Αν έχω κάτι αλλάξει θα το δείτε αύριο. Εμείς ήρθαμε να πάρουμε το Κύπελλο, δεν θα κάνω προβλέψεις. Ήρθαμε να παλέψουμε κάθε σετ και κάθε πόντο και αν πετύχουμε θα το δούμε αύριο».

Τερζής: «Πρώτα κοιτάζουμε τον αυριανό ημιτελικό»

Από την πλευρά του ο έμπειρος πασαδόρος ανέφερε αρχικά: «Να ευχαριστήσω με την σειρά μου τον Δήμαρχο και όσους βοήθησαν για την διοργάνωση. Εγώ έχω ευχάριστες μνήμες γιατί είχαμε πανηγυρίσει την πρόκριση με Εθνική Νέων. Η ομάδα μας είναι η περσινή κάτοχος και ξεκινώντας αύριο με τον ημιτελικό θέλουμε να συνεχίσουμε τα καλά παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε το τρόπαιο. Βέβαια πρώτα είπαμε πως είναι ο αυριανός ημιτελικός και βλέπουμε».

Στην συνέχεια επισήμανε: «Εμείς ήρθαμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Είναι ένα φάιναλ-φορ ειδικής διαχείρισης, να γίνει μια γιορτή και στο τέλος να λέμε πως κέρδισε το άθλημα και να έχουμε μια τέλεια διοργάνωση».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα