Από αύριο Τρίτη οι προσκλήσεις για το Final-4 της Ιεράπετρας

Gazzetta team
Από αύριο Τρίτη οι προσκλήσεις για το Final-4 της Ιεράπετρας

bet365

Με ανακοίνωσή της η ΕΟΠΕ γνωστοποιεί τους τρόπους που οι ενδιαφερόμενοι για να παρακολουθήσουν το final-4 της Ιεράπετρας θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Από την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 θα ξεκινήσουν οι προεγγραφές των φιλάθλων που θα θελήσουν να προμηθευτούν προσκλήσεις (δεν θα υπάρχουν εισιτήρια) και να παρακολουθήσουν τους αγώνες του Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο βόλεϊ ανδρών, που θα φιλοξενηθεί στην Ιεράπετρα την Παρασκευή και το Σάββατο 19 και 20 Απριλίου, αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Οργανωτική Επιτροπή, ο φίλαθλος για να προμηθευτεί την πρόσκληση, θα πρέπει να κάνει την προεγγραφή του σε συγκεκριμένο χώρο από την Τρίτη 9 Απριλίου 2019 μέχρι και την Τετάρτη 17 Απριλίου 2019 (εάν κι εφόσον υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες προσκλήσεις).

Συγκεκριμένα, θα πρέπει να προεγγραφεί από 11:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 20:00 στο παρακάτω σημείο:

Δημαρχείο Ιεράπετρας, Δημοκρατίας 31, στο ισόγειο

Για να μπορέσει να κάνει την προεγγραφή, θα πρέπει:

-Να έχει φυσική παρουσία ο ενδιαφερόμενος

-Να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα

Όσον αφορά τους μαθητές, η προεγγραφή τους θα γίνει από τους γονείς τους, με την προϋπόθεση, να έχουν μαζί τους ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο του μαθητή.

Οι διαγωνιζόμενες ομάδες θα παραλάβουν από 25 προσκλήσεις, ενώ η Ε.Ο.ΠΕ. θα φροντίσει για την είσοδο στο γήπεδο αθλουμένων μελών των σωματείων της Κρήτης.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για την παραλαβή των προσκλήσεων έχει ορισθεί η ημέρα Παρασκευή 19 Απριλίου 2019. Ο φίλαθλος που θα έχει κάνει την προεγγραφή του, θα παραλάβει την πρόσκληση από το ίδιο σημείο προεγγραφής τις ώρες 14:00 έως 17:00. Το ίδιο ισχύει και για τις προσκλήσεις του Σαββάτου, η παραλαβή θα γίνει από 16:00 έως 18:30.

Τις ημέρες των αγώνων, στην είσοδο των φιλάθλων θα γίνει έλεγχος ταυτοπροσωπίας, αφού η πρόσκληση θα είναι ονομαστική. Έτσι, ο φίλαθλος θα πρέπει να έχει μαζί του την Αστυνομική του Ταυτότητα και οι μαθητές ταυτότητα ή βεβαίωση του ΑΜΚΑ ή διαβατήριο.

Όλα τα παραπάνω γίνονται για την ομαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης και σε άμεση συνεργασία με την Ε.Ο.ΠΕ. και την Αστυνομική Διεύθυνση Λασιθίου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα