Σκληρή απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό

Φώτης Καρακούσης
Σκληρή απάντηση ΠΑΟΚ σε Ολυμπιακό

bet365

Με ιδιαίτερα αιχμηρή ανακοίνωση ΑΣ και ΤΑΑ ΠΑΟΚ απαντούν στον Ολυμπιακό και όσα τόνισαν οι Πειραιώτες μετά τον χαμένο ημιτελικό Κυπέλλου στη Ρόδο.

Μετά τον πρώτο ημιτελικό όπου ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου πανηγυρίζοντας την επόμενη ημέρα και το τρόπαιο κόντρα στον Ηρακλή, ο Ολυμππιακός εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση κάνοντας επίθεση σε «δικέφαλο του βορρά», ΕΟΠΕ και ΕΡΤ.

Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν το βράδυ της Κυριακής, λέγοντας αρχικά πως άργησαν γιατί είχαν και ένα Κύπελλο να κατακτήσουν και η απάντησή τους ήταν ιδιάιτερα σκληρή. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΣ και ΤΑΑ ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ και το Τ.Α.Α. ΠΑΟΚ έλαβαν έγκαιρα γνώση για την ανακοίνωση των αντιπάλων μας «γηπεδούχων» στον ημιτελικό του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ, τον οποίο η ομάδα μας νίκησε με 3-2 σετ.

Συγνώμη για την λίγο καθυστερημένη απάντηση, αλλά εμείς είχαμε και έναν τελικό να παίξουμε και ένα κύπελλο να κατακτήσουμε. Άλλωστε, η ανακοίνωση των ηττημένων αντιπάλων μας ήταν επίσης λίγο καθυστερημένη, πιθανώς ίσως λόγω του τρόπου με τον οποίο, γύρισαν από τη Ρόδο, τον οποίο δεν ξέρουμε και ποιος είναι.

Εις ό,τι μας αφορά, να τονίσουμε ότι καταρχήν συμφωνούμε στο χαρακτηρισμό «φαρσοκωμωδία», που αποδίδουν οι αντίπαλοί μας στο Final 4 της Ρόδου – τον ίδιο άλλωστε χαρακτηρισμό αποδίδαμε κι εμείς όλο το τελευταίο διάστημα στις επίσημες τοποθετήσεις μας, γραπτές και προφορικές. Με τη διαφορά ότι τον χαρακτηρισμό «φαρσοκωμωδία» τον χρησιμοποιήσαμε πριν τον αγώνα, ανεξαρτήτως αποτελέσματος και όχι μετά τον αγώνα, εκ του ασφαλούς και γνωρίζοντας το αποτέλεσμα. Ο αποδιδόμενος στον ΠΑΟΚ ρόλος του «ενορχηστρωτή», «σκηνοθέτη» και «σεναριογράφου» δεν ήταν ιδιαίτερα αποδοτικός, αφού δεν κατάφερε να του δώσει το(ν) Όσκαρ σκηνοθεσίας, σεναρίου και ερμηνείας, όπως το(ν) Όσκαρ πήρε προ διμήνου περίπου, σε αθλητικό γεγονός άλλου αθλήματος ομάδα με τον ίδιο με τον αντίπαλό μας στον ημιτελικό χρωματισμό φανέλας.

Σε ό,τι αφορά το γεγονός ότι δε βρήκαμε 15 οπαδούς του Συλλόγου μας από τη Ρόδο να τους βάλουμε στο γήπεδο, απαντούμε ότι, οι οπαδοί μας είναι «αυτόφωτοι», ανεξάρτητοι, περήφανοι και δεν παίρνουν εντολές από τις Διοικήσεις του ΠΑΟΚ, μαζεύοντας τα «αποφάγια» κάποιων προσκλήσεων.

Απευθυνόμενοι προς την Ε.Ο.ΠΕ., της υπενθυμίζουμε, προς γνώσιν και συμμόρφωσιν, το σοφό ρητό «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος». Κάπου εδώ αναρωτιόμαστε βέβαια, άραγε στον τελικό δεν υπήρχε sold out από το «φιλοθεάμων» βολεϊκό κοινό της Οργανωτικής Επιτροπής και μπόρεσαν έτσι να εισέλθουν έστω και χωρίς γραβάτα και κοστούμι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ; Το «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος» ισχύει και για τη Δημόσια Τηλεόραση, η οποία εξέθρεψε όλα τα χρόνια νοοτροπίες σαν αυτές που εκφράζονται στην ανακοίνωση, την οποία απαντούμε.

Φυσικά, ουδέν μεγαλύτερο ψεύδος από αυτό που αναφέρεται ότι συμφωνήσαμε από κοινού τον τρόπο διάθεσης των προσκλήσεων, αφού ο ΠΑΟΚ με κάθε τρόπο –προφορικό και έγγραφο- εξέφρασε τη διαφωνία του.

Δεν περιμένουμε να συμφωνήσουμε, όπως και δε συμφωνήσαμε εδώ και πολλά πολλά χρόνια, αλλού είσαστε εσείς, αλλού ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, με όλους τους άλλους μπορείτε να συμφωνήσετε, όπως και να συμμαχήσετε, όπως και το κάνετε άλλωστε, όχι με τον ΠΑΟΚ. Δρόμοι παράλληλοι που δε συναντιούνται.

Ας μην κουράζουμε τους φιλάθλους με ανούσιες ανακοινώσεις, το καθήκον απέναντι στον «μεγάλο» το κάνατε…, βέβαια όχι εντός αγωνιστικού χώρου.

Ελπίζοντας ότι ο χαρτοπόλεμος δε θα συνεχιστεί, γιατί μερικές φορές είναι επικίνδυνος και ένα ανοιχτό ρόλο ταμειακής μηχανής μπορεί να σκοτώσει και άνθρωπο, επιτρέψτε μας, γιατί έχουμε και ένα κύπελλο να πανηγυρίσουμε…

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ

ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ

ΟΜΙΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα