Στεφάνου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι σωματικά»

Δημήτρης Τομαράς
Στεφάνου: «Δεν ήμασταν έτοιμοι σωματικά»

bet365

Οι Γιώργος Στεφάνου και Ανδρέας Ανδρεάδης μίλησαν εκ μέρους των παικτών της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού μετά τον χαμένο ημιτελικό του Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.
Ο Στεφάνου ανέφερε: «Δυστυχώς μετά την απώλεια του ευρωπαϊκού είχαμε άλλο ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό μας στεναχωρεί ιδιαίτερα. Όπως φάνηκε δεν ήμασταν έτοιμοι, πιο πολύ σωματικά, καθώς καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια στο ευρωπαϊκό. Μας μένει ο στόχος του πρωταθλήματος, είναι μία τελείως διαφορετική σειρά αγώνων και θα πρέπει να ανακάμψουμε σωματικά και ψυχολογικά».
Ο Ανδρεάδης τόνισε: «Πιστεύω ότι χαλαρώσαμε. Πήραμε το πρώτο και το τρίτο σετ εύκολα και δεν περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να δείξει αυτή την αντίσταση. Μας διάβασε πολύ καλά και δυστυχώς δεν προκριθήκαμε στον τελικό. Αυτή η ήττα θα μας κάνει να δουλέψουμε πάνω στα λάθη μας και να είμαστε καλύτεροι στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ τελείωσε τις περισσότερες ψηλές μπάλες σε αντίθεση με εμάς και ήταν από τα κλειδιά του αγώνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα