ΑΣ ΠΑΟΚ: «Μόνο το σήμα της ομάδας στον τραγέλαφο του Final-4»

ΑΣ ΠΑΟΚ: «Μόνο το σήμα της ομάδας στον τραγέλαφο του Final-4»

Gazzetta team
ΑΣ ΠΑΟΚ: «Μόνο το σήμα της ομάδας στον τραγέλαφο του Final-4»

bet365

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η κόντρα της ΕΟΠΕ με τον ΠΑΟΚ αναφορικά με τα εισιτήρια του Final-4. Οι Θεσσαλονικείς με νέα τους ανακοίνωση τονίζουν πως αυτές τις ημέρες σε όλα τα social που έχουν θα υπάρχει μόνο το σήμα της ομάδας και όχι της διοργάνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ έχει ως εξής: «Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ, όχι με έκπληξη είναι η αλήθεια, έλαβε γνώση των δηλώσεων του Προέδρου της Ε.Ο.ΠΕ. σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο λαλίστατος κύριος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είπε πολλά, αλλά για την «ταμπακιέρα» ουδείς λόγος. Ενώ ισχυρίζεται ότι οι προσκλήσεις του Final 4 έχουν εξαντληθεί, την ίδια στιγμή αυτοαναιρείται, λέγοντας ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να εξυπηρετηθεί με κάποιες επιπλέον προσκλήσεις για τους χορηγούς του, εάν αυτοί είναι «σοβαροί» και αφού πρώτα περάσουν από ένα είδος face control.

Μας λέει ότι το βόλεϊ δεν είναι μόνο στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη, όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα έπρεπε να υπάρχει πρόβλεψη για προμήθεια προσκλήσεων προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι οι μόνοι από αυτούς που ενδιαφέρονται να πάνε στο Final 4 και οι οποίοι τελικά δε θα μπορέσουν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους. Το επιχείρημα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα από τις τέσσερις που διαμαρτύρεται δε χρειάζεται καν απάντησης και σχολιασμού.

Να υπενθυμίσουμε πως ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα με τον μεγαλύτερο αριθμό διαρκείας, 1.200, εκ των οποίων 400 VIP και ο οποίος τα τρία τελευταία χρόνια μπόρεσε να μαζέψει σε αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος 8 και 10 χιλιάδες κόσμο, εκτοξεύοντας την δημοτικότητα του αθλήματος στα ύψη.

Ενημερώνουμε ότι ο Α.Σ. ΠΑΟΚ σε αγαστή συνεργασία με το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ και το νομικό τμήμα του Σωματείου μας, εξετάζει τις δυνατότητες εκδήλωσης της αγανάκτησης που μας διακατέχει, χωρίς σε καμία περίπτωση να διακινδυνέψουμε τη θέση της ομάδας στο φετινό και επόμενο Πρωτάθλημα, το ποσό της επένδυσης που έχει γίνει γι’ αυτήν, καθώς και τον κόπο των υψηλού επιπέδου επαγγελματιών αθλητών μας.

Σε πρώτη φάση, ως πρώτη αντίδραση, δηλώνουμε ότι από την επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου μας (acpaok.gr), καθώς και από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ/ PAOK Athletic Club, αλλά και από την επίσημη σελίδα του Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ (paokvolley.gr), η κάλυψη του αθλητικού γεγονότος του Final 4 θα γίνει χωρίς φωτογραφίες αγωνιστικού ή προωθητικού χαρακτήρα (π.χ. Συνεντεύξεων Τύπου), οι οποίες θα προβάλλουν το γεγονός, αλλά μόνο με το περήφανο σήμα του Πανθεσσαλονίκειου Αθλητικού Ομίλου Κωνσταντινουπολιτών, σε επικαιροποιημένο πλαίσιο με αναφορά στον τραγέλαφο του Final 4.

Καλούμε όλες τις ιστοσελίδες, portal, blog, σελίδες facebook, που φέρουν στο όνομά τους το όνομα ΠΑΟΚ είτε αυτές είναι δημοσιογραφικές, είτε είναι οπαδικές, ή οποιασδήποτε άλλης μορφής, να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Σωματείου και να καλύψουν το γεγονός, όπως και ο επίσημος ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα