Σίλβα: «Ήθελα άλλη νοοτροπία και έκανα τις αλλαγές»

Gazzetta team
Σίλβα: «Ήθελα άλλη νοοτροπία και έκανα τις αλλαγές»

bet365

Στις αλλαγές που έκανε στην διάρκεια του αγώνα με την Ελλάδα στάθηκε ο τεχνικός της Πορτογαλίας, Ούγκο Σίλβα, τονίζοντας πως έγιναν για να αλλάξει η νοοτροπία της ομάδα του.

Ο προπονητής της Πορτογαλίας Ούγκο Σίλβα, ήταν ανακουφισμένος στο φινάλε το ματς αφού πλέον η ομάδα του κρατά την τύχη της στα χέρια της…

«Οι αλλαγές έγιναν γιατί ήθελα να δω στο γήπεδο μια άλλη νοοτροπία από την ομάδα μου. Ήταν ένα ματς ψυχολογίας και ήθελα να δω μαχητικό πνεύμα από τους παίκτες μου. Κι αυτό έγινε… Στο πρώτο σετ υπήρχε τεράστια διαφορά σε όλα και κυρίως στην κόντρα επίθεση», είπε ο Πορτογάλος τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Από το δεύτερο σετ και μετά όλα άλλαξαν… Κυρίως όμως άλλαξε η ψυχολογία μας. Πλέον παλεύαμε κάθε φάση και χαμογελούσαμε. Αυτό είναι το βόλεϊ. Προσωπικά ναι το περίμενα ότι θα γινόταν αυτό γιατί αυτή είναι η Πορτογαλία. Όταν μας πάρει από κάτω δεν… σταματάμε, αλλά αν βρούμε κάπου να πιαστούμε τότε μπορούμε να κάνουμε πολλά».

Όσον αφορά το αυριανό ματς με την Ρουμανία τόνισε: «Μας χωρίζουν δύο σετ από την πρόκριση. Ξέρω ότι υπάρχει η πιθανότητα ακόμη και για τριπλή ισοβαθμία, αλλά δεν έχω κάτσει να κάνω τους υπολογισμούς. Έχουμε την τύχη στα χέρια μας, αλλά όλα είναι πιθανά».

 

Τελευταία Νέα