Σοκόλοφ: «Κερδίσαμε γιατί παίξαμε καλά»

Gazzetta team
Σοκόλοφ: «Κερδίσαμε γιατί παίξαμε καλά»

bet365

Ο Τσβέταν Σοκόλοφ με 16 πόντους ήταν ο πρώτος σκόρερ της Βουλγαρίας στον αγώνα κόντρα στην Εθνική μας, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στον Βούλγαρο σούπερ σταρ.

«Στο πρώτο σετ ήταν μια μάχη πόντο με πόντο, στην αρχή ήμασταν και πίσω στο σκορ, αλλά ευτυχώς μπορέσαμε να βρούμε κάποια στιγμή ρυθμό για να το κατακτήσουμε και μετά δεν σας επιτρέψαμε να επιστρέψετε», είπε ο νέος διαγώνιος της Ζενίτ Καζάν ο οποίος παραδέχθηκε ότι περίμενε μια πιο εύκολη νίκη για την ομάδα του.

«Ναι ήταν έκπληξη για μένα η εμφάνιση της Ελλάδας και περίμενα ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Γι’ αυτό κι είμαι ικανοποιημένος που κερδίσαμε. Η Ελλάδα έβγαλε πολλές άμυνες, έσπασε πολλές μπάλες στο μπλοκ και είναι πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε με 3-0 και έχουμε λίγο παραπάνω χρόνο για αποθεραπεία ενόψει των επόμενων αγώνων».

Τέλος όσον αφορά την προσπάθεια της Βουλγαρίας να διεκδικήσει τη συμμετοχή της σε έναν τελικό, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει παίξει πολλούς ημιτελικούς, αλλά κανέναν τελικό ο 30χρονος διαγώνιος τόνισε:

«Ας φτάσουμε πάλι στον ημιτελικό και το βλέπουμε… Ο στόχος μας είναι παιχνίδι με παιχνίδι να ανεβαίνουμε και μετά θα δούμε τι θα πετύχουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα