Φιλίποφ: «Δέκα χρόνια παλεύουμε για το Ευρωπαϊκό»

Gazzetta team
Φιλίποφ: «Δέκα χρόνια παλεύουμε για το Ευρωπαϊκό»

bet365

Πως και πως περιμένει να αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ο πασαδόρος της Εθνικής, Ντίμα Φιλίποφ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε πως όλοι στην ομάδα παλεύουν δέκα χρόνια γιαυτό.

Αναλυτικά ο έμπειρος πασαδόρος τόνισε τα εξής: «Δέκα χρόνια παλεύουμε για αυτό το ευρωπαϊκό, με προετοιμασίες, διοργανώσεις. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ σε όλους όσοι ήταν αυτά τα χρόνια. Παίκτες, προπονητές, διοικήσεις γιατί ο καθένας έχει βάλει κάτι δικό του σε όλο αυτό. Η φετινή προετοιμασία πιστεύω πήγε καλά. Δώσαμε κάποια φιλικά παιχνίδια, δείξαμε ποια θα είναι η ταυτότητα αυτής της Εθνικής και θεωρώ πως είμαστε έτοιμοι. Έχουμε έναν πολύ δύσκολο όμιλο μπροστά μας, όμως ο στόχος δεν παύει να είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση».

Αν υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης: «Είναι εφικτός ο στόχος μας. Αυτό που θέλουμε είναι να παίξουμε το ίδιο δυνατά με όλες τις ομάδες και αμά καταφέρουμε να... κλέψουμε κάτι από την Βουλγαρία, την Γαλλία και την Ιταλία είναι ευπρόσδεκτο. Όλοι λένε ότι δεν έχουμε ελπίδες πρόκρισης, δεν θα πάρουμε σετ αλλά ως ομάδα θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε. Το πως θα έρθει άμα τα καταφέρουμε δεν θα ενδιαφέρει κανέναν. Το όπλο μας είναι το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει, είμαστε φίλοι μεταξύ μας και κάνουμε παρέα και εκτός γηπέδου και αυτό είναι που μας κρατάει όλους μαζί ενωμένους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα